Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні відчуття від північної Європи

"Нові країни, нові відчуття... А найкрутіше - це подорож по морі на паромі..."

Відгук туриста Аккорд тур Ігор (Львів) на тур
Поїздка: 16 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2019
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

Тури з нічними переїздами - це не дуже просто. Але це унікальна можливість за короткий термін побачити і відчути якомога більше. Тур досить добре організовано, складається із пяти днів, але перший і останній дні - це просто транзит по 900 км. Трішки важко, але це себе оправдовує. За таку невелику ціну і короткий термін ми отримали знайомство з північною Європою.  

Епогеєм нашої поїздки звичайно що була подорож на паромі, хоча це важко назвати паромом - це радше майже круїзний лайнер.   Відчуття просто вражаючі. Коли  ти підходиш до кораблика у 10 поверхів.... то був просто шок, а коли заходив всередину.... то той шик та велич просто одразу захоплює.  

Взагалом цей тур дуже цікавий, але досить насичений. Хто хотів брати додаткові екскурсії, то практично бракувало часу. Хоча нам вистачило вже дві оглядові екскурсії, які були вже включені в вартість. Можна щось і взяти додатково, але це по бажанню.  

Незнаю чи це роблять з цим туром завжди, али ми вирушали зі Львова одним автобусом, а коли тільки перетнули кордон, то пересіли на інший автобус. Автобус був польський з польськими водіями і просто шикарнющий. Крісла дуже зручні, широкі, кожне крісло мало свою зарадку USB, звичайну розетку, що стало дуже потрібним для зарядки наших гаджетів. Єдиний нюанс, так як автобус зовсім новенький 2016 року виробництва, а коли хотів наш керівник групи включити якісь фільми, то не зміг це зробити, бо нова техніка не хотіла наших піратських дисків, а тільки оригінальні. Так що вся подорож була без відео та музики..

Кілька порад для тих, хто хоче обрати цей тур:

- завжди враховуйте труднощі нічних переїздів - це не просто,

- так як це північна Європа, то врахуйте, що там холодніше

- погода як і Латвії, так і Швеції дуже мінлива, то було сонце, то найшли хмари і дощик, так що парасольку краще брати з собою, а саме краще це дощовик (одягнув і сам сухий і рюкзак сухий і займає мало місця)

- щодо харчування, то на паромі краще не їсти, ціни там трошки високі. Коли будете в Ризі, то зайдіть в супермаркет і закупіться і поїсте і зекономите. це також відноситься і до напитків.

- в Швеції, коли щось купляєте, то розраховуйтесь карточками, або їхніми кронами, бо вони і беруть в євро, але рахують по своєму завишеному курсу.  

- а саме головне подорожуйте тільки з хорошим настроєм і тільки з позитивом. В кожному турі можуть бути якісь недоліки, але не шукайте їх, бо спортите собі подорож і тим, що подорожують разом із вами.  

Подорожуйте, бо це класно! Можна і невеликим бюджетом подорожувати і набиратися позитивних емоцій.  

Інші відгуки Ігор

Календарь 06.05.2019 - відгук на тур Французький поцілунок!!!
Голосов 7
Реклама
Відгуки про інші тури