Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знову Відень!

"Тур залишив приємні спогади і подарував чудовий настрій!"

Відгук туриста Аккорд тур Oksana (Івано-Франківськ) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 07 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

Тур "Угорський чардаш! Відень та Будапешт" мені запропонували замість туру "Вікенд у Відень". У Відні вже була, але часу було дуже мало, хотілося більше. Нажаль, запланований мною тур не відбувся, а на дати, у які могла поїхати, мені підійшов тільки "Угорський чардаш". Абсолютно не шкодую про цей вибір! У Відні було достатньо часу, попри 3 екскурсії, які я собі обрала, змогла ще близько 2 годин вільно погуляти у центрі міста. Єдине, не врахувала, що після 18 години (за місцевим часом) уже всі магазини і навіть деякі кавярні закриті. Зате прогулянка вийшла чудова))). Раджу всім екскурсію у палац Шенбрунн, літню резиденцію Габсбургів - була двічі, а захоплення і враження неймовірні! Екскурсоводи у Відні дуже професійні і цікаві. А саме місто просто зачаровує)!

У Будапешті трішки не пощастило - весь день падав дощ, доволі сильний, ми на перших двох пішохідних екскурсіях настільки промокли, що від третьої, яка теж мала бути досить цікавою, довелося відмовитися. Будапешт також дуже красиве місто, з гарною архітектурою, мостами, набережною. Дощ і туман трішки приховали красу міста, але враження все-одно чудові. Не дуже сподобався готель. Фактично, претензія єдина - номер не був чистим! Підодіяльник і наволочка чисті, а простинь, таке враження, навіть не поміняли після попереднього гостя. Спала на нерозстеленому ліжку, бо о пів на 3 ночі вже не хотілося зясовувати стосунки з персоналом. Сподобалось, що на рецепції завжди була гаряча вода і кружки, хто не мав з собою чаю чи кави - міг придбати у адміністратора. Сніданок теж був доволі хороший. У адміністратора можна було взяти фен за 10 євро або паспорт у заклад. Готель "Бестлайн" на самому вїзді у Будапешт, далеко від центру, тому бажаючі відвідати купальні не змогли цього зробити. Адміністратор розмовляв англійською і був ввічливим та доброзичливим.

Загалом хочу подякувати усім, завдяки кому відбулася поїздка. Наш гід - Роман Гридін, дуже відповідальний та уважний. Намагався максимально врахувати наші побажання! Звичайно, без затримок не обійшлося, в дорозі це нереально, але, загалом, завдяки Роману, ми макисмально багато змогли побачити у Відні та Будапешті. Роман завжди чітко інформував про все всіх учасників туру, тому організація була на високому рівні! Щиро дякую!

Водії були професійні та акуратні, автобус гарний і чистий!

Дякую компанії Аккорд-тур та турфірмі "Надія" за організацію та турботу!))

Інші відгуки Oksana

Календарь 09.08.2018 - відгук на тур Празьке дежавю  Прага та Відень
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури