Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Скандинавські пригоди - треба негайно їхати

"Це була неймовірна подорож!!! Мої вітання рейсу №661, гіду Ользі Єфімець)) Я вже не перший рік мандрую сім'єю з Аккорд, і все проходить на високому рівні. Напрямок Скандинавія був обраний не випадко, не хотілось спекотного літа їхати на Південь."

Відгук туриста Аккорд тур mefistofel277 (Черкаси) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 17 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 6 «
Всі лідери

Відгук на тур Північна мелодія + фіорди Виїзд з Києва

Що сказати про Скандинавію... це щось неймовірне, спробую поділитися деякими враженнями та думками.

Перший день, після тривалого переїзду на кордонів - знайомство з Латвією. Дуже класна екскурсія, достаньо, щоб мати уявлення про країну. Раджу вибирати додаткову екскурсію - Юрмала. Можна побачити будиночки зірок шоу-бізнесу, прогулятися набережною Ризької протоки... вода була дуже холодна.. але повітря, аромат лісу, це надихає.

Паром. Перший раз мандрували на паромі, але це було прикольно. Нібито велике місто з своєю власною інфраструктурою. Раджу всім сходити на сніданок (де ще можна поісти смачного лосося), зіграти в лоторею й не проспати наближення до Стокгольму й з палуби подивитися на живописні місця.

Норвегія. Це бомба. Такої кількості фьордів ви більше ніколи не побачити. Раджу брати максимально екскурсій по Норвегії, бо вони того варті. А кількість тунелів, яку ви проїдете, це запамятається на довго. До речі, 24,5 км - Лердальський найбільший. Раджу поїхзати в Берген - завітати на рибний ринок, хоча будьте готові, ціни дуже кусучі... але скільки того життя. Там є російськомовні продавці, які порадять, що придбати.

Поїздка по водопадам - супер... якщо в Україні ви бачили водопад Шипіт, Гук, Маняву... то ви насправді нічого не бачили, водоспад Верінгсфоссен (182 метри).. це капец... це треба бачити.

Ну і безумовно кульмінація це льодовик Нігардсбрін.. їхати обов'язково... такого точно ніде ви не бачили.

Цей тур дуже крутий, він вартий тої ціни. Професійні водії вас завезуть туди куди ви навіть і не здогадувалися.

Ще раз, всім дякую. Пані Ользі вітання, все було круто, водіяи респект)))
Реклама
Відгуки про інші тури