Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Португалія - країна відкриттів! Квітень-травень 2019 року

"Відпочинок з Акордом - це постійно нові враження, нові цікаві знайомства, і навіть - пізнання своїх можливостей, витримаєш чи ні таку далеку подорож до Португалії! Всі витримали, всі молодці! Дякую всьому колективу, хто був поруч, за подорож!"

Відгук туриста Аккорд тур Gala (Бориспіль) на тур
ще
43
фото
Поїздка: 21 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

Я вільна, коли подорожую. Мене надихають нові місця, історія, культура, і знайомство з цікавими людьми, які такі ж завзяті мандрівники.

Я ще не зовсім досвідчена мандрівниця, та здійснивши з Аккорд-Туром першу мандрівку до Угорщини-Австрії-Чехії, бажання подорожувати, як золота лихоманка, захоплює і захоплює. Четверта мандрівка - "Полуниця з портвейном" до Португалії перевершила всі попередні. Наш гід Наталя Никифоренко зробила цю подорож гармонійною ув усьому, починаючи від комфорту в автобусі, а він став нам домом на 14 днів, дружніми стосунками в групі різноманітних по віку людей, цікавими історіями, вибором екскурсій та власним позитивним настроєм і прикладом підтримувала, вже втомлених від довгої дороги, туристів.

Незвично скупатися в Атлетичному океані у квітні в місті корсарів Сен-Мало, скоштувати найсвіжіші устриці в Аркашоні, піднятися на найбільшу піщану дюну Пила, побачити восьме диво світу - фортецю Мон-Сан-Мішель, скоштувати кальвадос в Онфльорі, прогулятися по набережній Трувіля, відвідати Нотр Дам де Руан, скоштувати вина Бордо. (взагалі у Франції ми були 5 днів, і це зачаровувало).

Трішки долучилися до шляху пілігримів - Сантьяго де Компостела, починаючи із Бордо у Франції, через Іспанію в Бургосі, Саламанці, та в Порто - Португалія.

І звичайно, досягнули головної мети нашої подорожі – столиці Португалії Лісабону, і мису Рока в Сінтрі, там де закінчується земля і починається нескінченний океан. Дивовижні місця! Милувало око незвичність архітектури, прикрашених азулежу будинків, з марокканським стилем, тротуарні маленькі плитки, багаті оздобою собори, храми, та вироби з коркового дерева.

Скоштували особливий португальський десерт в Лісабоні — паштейш. Почастували жинжу. Відвідали Біленську вежу, пам'ятник першовідкривачам морського шляху до Індії — Васко де Гама, і церкву, звідки починався їх шлях у невідомість.

Познайомилися з чарівними португальськими містами середньовіччя Обідуш, Баталья. Зачарував Мадрид і Толедо, де творив Ель Греко.

Неймовірне захоплення було від частування смаколиками в князівстві Андорра, і навколишніми краєвидами Піреней.

Не завадив дощ милуватися французьким містом Ансі.

Захопила своєю красою і Швейцарська Рив'єра вздовж Женевського озера в Альпах.

Це лише маленька часточка вражень, адже ми відвідали 9 країн, майже 10 тисяч км, про що варто написати цілий роман.

Хочу зазначити, що працівники Акорду працювали злагоджено, хоча мало хто помічав, яка велика відповідальність у гіда, але Наталя все тримала під контролем, вчасно зв'язувалася з гідами, навіть, коли вийшов з ладу мікрофон в автобусі, організувала заміну автобуса на швейцарський, щоб ми відчували комфорт і отримали задоволення від екскурсій. Отже, всі, хто працює в команді Акорду, є чудовими фахівцями. Сподіваюсь на нові зустрічі.

Галина Журавльова

Інші відгуки Gala

Реклама
Відгуки про інші тури