Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохана в Італію

"Раджу,раджу,раджу)"

Відгук туриста Аккорд тур Anastacia (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 06 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Італійські мелодії… Флоренція, Рим, Венеція

Почну з не дуже приємного і сподіваюся, що Аккорд тур прислухається до порад. Автобус був жахливим, не придатним до нічних переїздів, старий Neoplan, мізерний простір між сидяннями, коліна були в синцях. Тому маю надію, що в наступному турі буде все ок, тому що поспати в такій подорожі більш менш комфортно дуже важливо! Про погане все)

Програма туру насичена, цікава і не дає засумувати ні на секунду. Ходити доведеться багато і довго, тому раджу десь за тижні 2 до виїзду почати робити зарядку, готувати свою фізичну форму) На кордоні простояли 5 годин, дуже довго тримали саме українці. В Краків не встигли. В 23 години приїхали у Прагу, поселилися в готелі. Знаю (бо сама така) зазвичай постає питання в яких готелях будем зупинятися) І часто читаєш безліч негативу підкріпленого фотожахами з іржею та тарганами. Ні такого не було. Добрий готель, знаходиться в спальному р-ні Праги. Поруч метро. Нові номери, чиста постіль, ванна кімната, добрий сніданок на будь який смак. Далі день у Празі. Оглядова екскурсія, чудовий екскурсовод, із факультативів дуже раджу Градчани. Далі нічний переїзд у Флоренцію.

В центр Флоренції везуть на приміській електричці, вартість 5 євро. Назад також. Факультативи не брали. Гуляли самі по місту. Дуже гарно. Вечірній переїзд у Рим. Поселення в готелі. Теж знаходится в спальному р-ні, поруч метро. В порівнянні з готелем у Празі, то більш старенький, але знову ж таки, для комфортного відпочинку все дуже добре. Туристичний збір 4 євро за ніч. А от сніданок жах жахливий) Точніше майже його відсутність, в Італії в принципі не прийнято зранку наїдатися, але тут меню навіть не для прихильників ЗОЖ) Круасан 2 денної давності, шматок сиру і можливо шинки, кава, ну наша кава Галка просто відпочиває.... Але то таке. Ми всі купляли продукти в супермаркеті і були ситі і довольні. Ціни абсолютно адекватні.

2 дні у Римі. Перший, оглядова, багато факультативів, ми вибрали Ватикан. Це незабутньо і варте уваги 100 відсотково. Ввечері також оглядова по одному з р-нів Риму, Трастевере, де італійці люблять гарно, весело і смачно проводити час. Ночівля. 2 день вільний, також є факультативи, але ми вже не брали, гуляли самі. Доречі проїзд у транспорті коштує 1,5 євро на годину. Раджу доїхати до станціїї метро sPAGNIA, де ви зробите безліч гарних фото на площі Іспаніїї. А звідти і не так далеко пішки до фонтану Треві.

Дуже дуже рано після ночівлі у Римі вирушили до Венеції, на материкову частину, потім сідаємо на автобус, потім на корабель. Оглядова вузькими, гарними вулицями) Із факультативів багато хто вибрав прокататися на річному трамвайчику, але ми самостійно вирішили піти у Палац Дожів, цей факультатив є у програмі, але якщо не набирається достатня кількість бажаючих, то він не відбувається. Але наш гід, чудова Анна Мостіпан, вирішила цю проблему і купила нам квитки і ми спокійно без черги відівдали палац Дожів і тюремні камери, де перебував Джакомо Казанова).

Далі нічний переїзд у Будапешт. Там години 2 вільного часу. Переїзд у Львів, кордон пройшли швидко.

Отже, для знайомства з Італією цей тур підходить ідеально. Хочу повернутися до нашого гіда, Мостіпан Анни, молода, енергійна, здатна вирішити будь-який каприз) Дякую, з її пристуністю і порадами подорож була ще кращою.

Раджу їхати однозначно, тільки б автобус був комфортним)

Інші відгуки Anastacia

Реклама
Відгуки про інші тури