Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Залишились лише позитивні враження

"100-відсотковий уікенд в Берліні!"

Відгук туриста Аккорд тур ann_15 (Херсон) на тур
Поїздка: 07 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Берліні!

Думали, щоб було б добре відвідати нову країну в цьому році. Вибір пав на Німеччину, а саме на її столицю. Звичайно, переїзди між містами не були короткими, але ще до поїздки ми продивлялися відстань в Інтернеті, і тому знали, на зо погоджувались.

Сподобалось все:

1. Водії - які комфортно та безпечно доставляли нас і рано вранці, і пізно вночі, і в дощ, і в спеку.

2. Гід - Євгеній надавав всю необхідную інформацію, і щодо організації, і щодо історії того чи іншого міста. Підчас переїздів ми мали змогу дивитися комедії та слухати музику.

3. Отелі - всі три шикарні. В першому був величезний балкон, в Берліні номер складався з двох кімнат, в третьому - більярдний стіл та басейн. Сніданки всюди були класні.

4. Вільній час - ми бронювали тур без додаткового турпакету, тому ще до подорожі запланували все, що хочемо відвідати у вільний час. На третій день залишилися у столиці, і ходили лише туди, куди хотіли. Оглядові екскурсії, що входили у вартість, досить вдалі. Єкскурсоводи розповідали визначні факти, але не переобтяжували інформацією.

Так як подорожуємо з Акордом не вперше, то знаємо, як важливо приходити у назначений час. Нажаль группа була не сама організована, тому доводилось завжди когось чекати.

Квитки додому брали на обід наступного дня, тому навіть 7-годинне проходження кордону в Україну не зіпсувало вражень. Все одно, це не залежало ні від кого з нас.

Дякуємо за чудовий уікенд!

Інші відгуки ann_15

Реклама
Відгуки про інші тури