Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Новий тур - нові враження!

"Про розробку цього туру дізналася ще минулого літа від нашого гіда Сергія Копанського - обіцяв, що буде цікаво! Тож без усяких сумнівів забронювала його, одразу після появи у продажу, ще у січні! "

Відгук туриста Аккорд тур Olusja (Харків) на тур
ще
61
фото
Поїздка: 11 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Сентябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Тиждень пригод – Україна & Румунія

Із нетерпінням чекала цієї подорожі! Програма туру абсолютно нова для мене - всі місця, де я ще не була!

Чернівці - затишне, охайне місто з дивовижною архітектурою різних часів та стилів і найвідомішим університетом України! Кваліфіковані екскурсоводи з гордістю познайомлять вас з його складною історією.

Румунське місто Брашов, овіяне легендами про Графа Дракулу, перенесе вас у середньовічну казку!

Але справжня казка - це скелясті гори, загадкові озера та чарівні дрімучі ліси Румунії!!!

Ущелина Біказ - височезні скелі, що нависають над дорогою! Кришталеві струмочки дзвінко біжать по їхніх схилах та впадають у річку Біказ.

Дорога-серпантин та мальовнича стежка приведуть на гірський масив Бучеджі - і ось вони - кам'яні "опеньки" та "Сфінкс", створені природою скульптури на висоті 2000 м над рівнем моря! Отари овечок, які тут пасуться, та сонечко зробили гірський пейзаж пустельним, але від того він не менш дивовижний!

Підйом на гору Piatra Mica змусив попітніти трохи) Спочатку йшли гарним лісом, потім була полонина з надзвичайним краєвидом, овечки з дзвониками, що створюють особливу мелодію, сунички, що виглядають з-під листя уздовж стежки, малина, яскраві квіточки, а потім дух перехоплює від панорами з вершини! Повертаючись, стомлені та задоволені, маємо змогу освіжитись та набрати смачної джерельної водички!

Відомий гірський серпантин Трансфагараш, на жаль, ми не змогли побачити у всій красі через дощ, але озеро в тумані, річки, що течуть у білу безодню - це щось фантастичне! Саме такою я і уявляла казкову Румунію!  

І на завершення - вибух емоцій! Каньйон 7 драбин! Спочатку маршрут йде повз річечку, потім через ліс із височенними деревами та скелями, а тоді починаються драбинки. Найвища вертикальна драбинка розміщена уздовж водоспаду так близько, що відчуваєш бризки, а його потужний гуркіт посилюється відлунням в ущелині! Неймовірні відчуття! Далі - знову драбинки, річка серед густого та темного, як у казках, лісу, сріблястий водоспад! Усмішка від захвату на моєму обличчі неконтрольовано "розпливається":) Ось воно - щастя!!! Вибух почуттів!!!

Чи може адреналін від тієї драбинки, чи емоції кожного дня туру так накопичились, що несила було їх стримати, але для мене це був найкращий день у Румунії!

А далі з фільмами про гори та альпіністів, з новими мріями та планами повертаємось в Україну.

Ще одне місце, де я хотіла побувати - найвищий рівнинний каскадний водоспад нашої країни Джуринський! Надзвичайно гарний!

Кожен день туру був максимально насичений, цікавий, дуже вдало спланований, але нам не вистачало часу насолодитися тією красою, пізнати більше! Відпочинок пролетів дуже швидко, яскраво та драйвово!

Дякую Аккорд-Тур за ще одну незабутню подорож!

Окрема подяка нашому гіду Сергію Копанському за цікаві розповіді, гарний настрій, прекрасну організацію та натхнення!!!

Щиро вдячна суперпрофесійному водію Ігорю, який долав складні серпантини, ще й під час дощу, щоб ми спокійно насолоджувались краєвидами, завжди допомагав із багажем!

Інші відгуки Olusja

Голосов 65
Реклама
Відгуки про інші тури