Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чи варто подорожувати взимку

"4-поїздка з Аккордом)"

Відгук туриста Аккорд тур lana_indy (Львів) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 16 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

День 1. Будапешт – Львів

Виїзд з терміналу А не в 11:30 як було зазначено, а в 13:00. Тому власне, на мій погляд, ми не попали в Будапешт. Тому, не надто надійтесь. Але якщо вам все такий повезе, обовязково візьміть нічну прогулянку по воді. Була в Будапешті раніше, тому впевненно раджу)

Нічний переїзд. Порада! Візьміть з собою плед та подушку (маска для сну при бажанні). Воду спайками брати не потрібно) А от перекус - обовязково. Не надійтесь на гарячий обід, зупинятись на таких зупинках ви не будете. Ми зупинялись в кафе Окей, але часу поїсти не було, виключно туалет.

Також речі на нічний переїзд беріть з собою в салон, так як вас можуть не попередити або просто не відкрити багажник перед ніччю в дорогу.

День 2. Любляна, Блед

Екскурсія Любляна (прибуття в місто в 6 ранку). Будьте готові до супер ранкового пробудження. Оглядова екскурсія - йти обовязково!

Після забіжіть в місцевий заклад на сніданок в My Dumplings Of Slovenia. Це щось неймовірне!

Альпійська казка, озеро Блед. Ми не їхали і як на мене правильно зробили. Любляна чарівне місце, хочеться там гуляти довго. Особливо рекомендую піднятися до замку, там дуууже гарно.

В 16:00 виїхали в напрямку готелю. Ночівля. Готель знаходиться біля самої Флоренції і там ми були в 23:00.

День 3. Є сніданок (булочки, сир, ковбаса, яєшня, йогурт з пластівцями). На мій погляд цілком достатній.

В Рим прибули близько 13:00. На оглядовій екскурсії ми не були. Цілий день гуляли самостійно. Наша група ходили в Ватикан - дуже задоволені. Вільний час до 18:00. Далі назад повернення в готель (близько 22:00 на місці)

Часу мінімум на такий величний Рим.

День 4. Флоренція, Піза.

Оглядова екскурсія по Флоренції.

Далі ми вибрали поїздку в Пізу і вам рекомендую. Там дуже гарно. Візьміть до уваги, що їхати будете поїздом по 1 год в одну сторону. Там екскурсія і близько 40 хв вільного часу. Візьміть білет для відвідування церкви і 2 будівель на вибір, цього буде достатньо (8 євро).

Приїзд в готель біля 20:30. Потім в нас був час для відвідування супермаркету, він поряд, але потрібно йти пішком і перебігати трасу. І головне, працює до 12:00 ночі. Є багато знижок та веееличезний вибір, то ж йти варто.

День 5. Венеція

Тут ми не вибирали нічого, хоча хотіли на острова. Проте, в ході ознайомлюючої екскурсії гід нам зазначила, що їхати не варто, так як це займає багато часу та й дорого (20 євро). Візьміть до уваги чи хочете тратити на поїздку 4 год.

Час є до 20:00. Повністю достатньо, щоб обійти цікаві місця.

Повернення в Україну. Нічний переїзд. Обовязково повечеряйте в Венеції і купіть собі сніданок, так як зупинки будуть виключно на туалет.

День 6. Львів

Перетин кордонів. 17:00 орієнтовний час прибуття до Львова (можливо й раніше бути).

І так, підсумок: поїздка не погана, але зверніть увагу на інші варіанти, де 6-тий день Купальні в Будапешті. Також вибирайте дати з раннім виїздом (близько 6 ранку). Якщо цікавить Італія, є поїздка в Мілан на 2 дні. Як на мене варіант значно кращий. Хто хоче побути в Римі, одного дня мало.

Нічні переїзди - однозначно так, ви економите море часу собі ж на прогулянки.

Якщо вам за 60 - візьміть з собою рідних, які будуть поряд, не робіть проблем і не сворюйте негативу іншим відпочиваючим. Це про наболіле про цю поїздку. 70-ти річна пані нерви потріпала всій групі, а особливо гіду.

Поповніть рахунок і підключіть роумінг, обовязково (мені водафон краще)! Ви маєте бути на звязку не тільки з рідними, а найперше з гідом в разі проблем.

Готуйтеся до подорожі: пошукайте місця, які хочете відвідати, заклади (гугл вам в допомогу), візьміть теплий одяг та особливо позитивний настрій.

Зимові подорожі: однозначно так. Головне правильно вибрати погоду. Міста не перегружені, заклади (галереї) зі знижками, автобус на половину заповненений. Друга половина сезону особливо приємна для шоперів, так як море знижок.

 

P. S. Якщо мої поради вам корисні - ставте "подобається", можливо 5-та поїздка буде виграшною від компанії)

Дякую

Інші відгуки lana_indy

Реклама
Відгуки про інші тури