Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі спогади про вихідні разом з Аккорд тур

"Багаті враження від поїздки в Краків, Прагу та Дрезден, які закарбуються в пам`яті назавжди"

Відгук туриста Аккорд тур lidysiki (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 31 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Через те, що вибраний мною період поїздки (31 січня) негативно вплинув на бажання поїхати в тур багатьох моїх друзів, вирішила поїхати сама і ні секунди не пошкодувала. В будь-якому разі, якщо ви комунікабельна людина і любите спілкування, можете познайомитись із учасниками туру, так як їх зібралось немало (більше 30 людей).

Автобус комфортабельний, було досить багато зупинок для того, щоб розім`ятись, щось прикупити або сходити в убиральню. Для тих, хто переживає за нічні переїзди (в турі їх було 2), скажу що в автобусі реально поспати і не так вже й втомлюєче.  

Куратор туру - Крістіна, регулярно надавала повну інформацію про подальші дії, організаційні моменти та піклувалась про присутність групи в повному складі. Чудова комунікабельна людина з професіональним підходом.

Окрема тема про багатство архітектури та скульптури міст, їхню історію, розвиток та розквіт. Тут можна багато писати, інформації було достатньо. Гіди надзвичайно цікаво розповідають, навіть для тих, хто не дуже полюбляє екскурсії. В Празі фантастичний Карловий міст і сподобалась прогулянка на кораблі по ріці Влтава. Дрезден теж надзвичайно багате старовинне місто, навіть більше мені сподобалось, ніж Прага. Тому, я би радила всім вибрати ще екскурсію в Дрезден.  

Дуже хотілось ще попасти на екскурсію до "Саксонської Швейцарії", але, нажаль, бажаючих було недостатнього щоб сформувати групу. Тут такий є мінус - якщо є бажання відвідати екскурсію, але не набирається група, то її відміняють.

Дуже дякую куратору, водіям, гідам і всім, хто склали мені компанію в турі!  

Бажаю побільше подорожувати, незважаючи на погодні умови, бо, як сказала Крістіна, - "не буває поганої погоди, є неправильно підібраний одяг"))

 

Інші відгуки lidysiki

Реклама
Відгуки про інші тури