Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжній Казанова

"Тур нереально класний, Незабутній, я ніби потрапила в казку... "

Відгук туриста Аккорд тур natali2412 (Луцьк) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомство з Казанова! Відень+Верона+Венеція

Щойно повернулась з туру "Знайомство з Казанова" і відразу вирішила написати свій відгук. Вже неодноразово подорожувала з Акорд туром і ця поїздка просто незабутня! Мені здається, що ніби я потрапила в казку.

В першу чергу хочеться подякувати туристам Рейсу номер 103, ви всі нереально класні. Хочется подякувати водіям, дорога пройшла легко, а наші водії Роман та Микола були завжди чемними і допомагали з речами на майданчиках посадки та висадки.

Особлива подяка керівнику групи Наталії Папірник, яка під час туру була для нас не просто керівником, а стала для нас всіх подружкою. В кожному місті, а їх було п'ять, Наталочка орієнтувала нас з місцями де можна смачно і за гарну ціну поїсти, де сходити в туалет, як швидко і правильно потрапити у відповідне місце, проводжала і зустрічала з екскурсій, розповідала нам цікаві факти про дані міста, а також дуже вдало підібрала репертуар фільмів та музики.

5 днів пройшли на одному диханні і дуже - дуже швидко, а так як даний тур без нічних переїздів, всі готелі були дуже гарні зі смачними, ситними сніданками, втома не відчулась взагалі, а поприїзду в Львів схотілось всім їхати не додому, а в новий тур)).

Краків - місто легенд, помпезний Відень, романтична Верона, поважний Будапешт відкарбували в пам'яті гарні, незабутні спогади і сюди хочется повертатись ще і ще. А чарівна Венеція, зачарквала своєю красою. Особливими є Венеціанські гондоли і кожен, хто по буває у казковому місті повинен прогулятись на них вузенькими каналами. Особливим став для мене Венеціанський карнавал, адже здійнилась ще одна моя давня мрія побувати на цьому карнавалі.

Дуже дякую вам за таку подорож. Ви здійснюєте мрії, побільше вам гарних туристів і створюйте для нас нові цікаві тури.

Інші відгуки natali2412

Реклама
Відгуки про інші тури