Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок і карантин

"Все почалось з того, що я купила тур в грудні 2019 в Рим на березень 2020. Тур не відбувся, коронавірус. Почались переноси, гроші не вертали і за кожен перенос треба було доплачувать. В серпні 2020 запропонували змінити тур на Албанію, ми згодились."

Відгук туриста Аккорд тур Anuta1061 (Васильків) на тур
Поїздка: 14 серпня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2020
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ – Албанія!!! (13 днів, виїзд з Одеси)

В турі, коли ми були в Албанії, можливо було вибрать рівень комфорту і готель. Я вибрала стандарт з шведським столом. І по факту готель вийшов зовсім не той і сніданки були які можна назвать «що винесуть, то будете їсти». В нашому варіанті жарене 1 яйце, пів помідора, сосиска наче її сто років, хліб. Для мене головне щоб в номері було чисто, чиста постіль, кондиціонер. Тут претензій нема. Персонал готелю хороший. Ексурсіі скажу коротко, що ціна не відповідає якості! Вечеря в національному стилі в ресторані: вишли албанці щось покрутились, винесли на 10 чол 2 порціі картошки фрі, 2 порції мяса, пів литра вина (правда на кожну людину), 2 порції салату з помідорів... і це все за 46 евро з людини. Так от, якщо піти окремо поїсти в цей же ресторан, то вийде дешевше) Єдиний плюс, це дуже красивий закат, який ми наблюдали.

Яхт пікнік добре, що не пішли. Зразу скажу там ніяка не яхта, а моторна лодка на 40 людей.

Море реально класне, це єдине, що сподобалось найбільше. Доречі всі пляжі платні, навіть просто прийти і купаться забороняють. (Приватна власність) Вода в морі прозора, чиста і правду «як на Мальдівах». Ціни в кафе і ресторанах я

б назвала низькими порівняно з закладами в Києві.

Якщо думаєте брать в оренду автомобіль, подумайте 10 разів. Албанці реально не уміють їздить по правилах.

Гід в турі професіонал!

Якби була відкрита Греція, можливо було б краще. Коронавірус

Нічні переїзди нормально проходять, автобус зручний.

Інші відгуки Anuta1061

Календарь 20.08.2019 - відгук на тур Моє натхнення…
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури