Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рекомендую тим хто любить спокійний тріп

"Рекомендую тим хто любить спокійний тріп"

Відгук туриста Аккорд тур cheburapin (Одеса) на тур
Поїздка: 20 липня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Шалений тиждень в Стамбулі…

Обираючи тур у страшному 2020-му, вирішила не їхати далеко і обрати щось "спокійне". Не була у Туреччині, тому і вирішила ознайомитися.

Летіти недовго - 1 година з Одеси. Програма екскурсій непогана. Виникла проблема з готелем - не було місць у тому, за який я заплатила, але одразу розв'язалася - надали інший готель (в тому районі їх сотні) за ту ж ціну, хоча сам готель дорожчий.

Також номер зустрічаючого був неправильний, довелося понервувати. Я поповнюю телефон перед подорожами, щоб була можливість дзвонити і користуватися мобільним Інтернетом. І довелося-таки дзвонити своїм тур-менеджерам та зустрічаючим.

Як я сказала, екскурсії цікаві, саме платні, бо безкоштовна - це просто покатали в машині по парі кварталів і запропонували з'їздити на шкірно-хутряний базар (я не поїхала). Стандартна програма включає найкращі місця - римську цистерну, палаци Долмабахче та Топкапи, прогулянку по Босфору. Все сподобалося:)

Сніданки щодня однакові, за 5 днів стає тошно, але можна поїсти в навколишніх кафе. Їх багато, гугл-карта допоможе. Ціни в районі Лалелі - помірні.

Багато красивих місць, але Стамбул дуже великий, пішки не обійдеш. Тому треба питати гіда, як куди добиратися.  

 

Вночі на вулицях шумно. Вдень теж, але ж вдень не сплять, як правило) І на кожному кроці мечеть, тому не дивуйтеся, коли Вас розбудить о 5 годині голос муедзина. Але загального враження це не псує.

В цілому, оцінила б тур на 7 із 10.  

 

Інші відгуки cheburapin

Реклама
Відгуки про інші тури