Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Омріяна подорож

"наш чудовий тур"

Відгук туриста Аккорд тур Іринка (Львів) на тур
Поїздка: 20 березня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький формат

20.03.2021 відбувся наш чудовий тур. Сказати, що він мені дуже сподобався - це нічого не сказати.... я просто закохалася в цю країну і ще хочу туди повернутися! Там чудово все - природа, мова, кухня, люди і звісно історія.... вона там скрізь....

Декілька слів про свою подорож. Подорожувала я одна. Мені повезло з усім - з Аккорд Туром, з тим, що вибрала саме цей тур (дійсно його ражду: насичений, але не складний, 2 ночі в Стамбулі достатньо, щоб відпочити фізично в одному місці), ще дуууже повезло з гідом, Вікторією Гаврищук - Ви неймовірні, не дивлячись, що три дні нашого перебування в Стамбулі падав дощ, але те як Ви змогли зарядити групу на позитив, та з якими живими емоціями розповідали про цю країну та місто…. ну просто, надзвичайно. Також головною складовою подорожі, були чудові водії які знають ідеально маршрут туру, їздять без навігатора та завжди в хорошому та доброзичливому настрої, автобус комфортний, чистий, зручний і що було великим бонусом, були usb виходи для зарядки наших гаджетів.

Приїхавши в готель орієнтовно 12 дня, нас одразу почали заселяти по номерах, і нам не прийшлось очікувати до 14:00, як прописано в інфолисті. Це був чудовий бонус, так як після нічного переїзду, хотілось тільки одного - прийняти душ.

Щодо самого міста та екскурсії, це вище всіх похвал і очікування! Тут я не буду багатослівна, тому що словами це не передати, кожна вуличка, кожний куточок наповнені смачними п’янкими ароматами симітів та турецької кави. І наш турецький гід-Аркан, веселий та цікавий мужчина.

Хто читає цей відгук і не може визначитися з туром - обирайте цей - не пожалкуєте.

Ну і звісно хочу подякувати всій групі - всі були доброзичливі, і майже усі дисципліновані)))) Була рада разом подорожувати та розділити ці приємні емоції з цими людьми.

P. S А ще менше рекомендую дивитись телевізор, та читати новини у фейсбуці, де нам розказують про всілякі страшилки і обмеження, та лякують про те що все закрито. Все працює, місто та країна живе, та очікує на Вас.

Інші відгуки Іринка

Реклама
Відгуки про інші тури