Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Засніжена Швейцарія - це просто словами не описати це треба побачити на власні очі

"Засніжена Швейцарія - це просто словами не описати, це треба побачити на власні очі."

Відгук туриста Аккорд тур Іринка (Львів) на тур
Поїздка: 04 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Засніжена Швейцарія - це просто словами не описати, це треба побачити на власні очі.

Неперевершений Зальцбург зустрів  нашу групу в переддень католицького Св. Миколая традиційним дійством параду волхвів, такого я ще ніде не бачила

Я була захоплена містом  Кольмар — чарівне місто, яке наповнене різдвяним духом, відоме своїми старовинними фахверковими будинками уздовж каналів, винами.

Першим містом, яке ми відвідали - це був Цюріх, який в цей період живе своїм особливим духом Різдва. На кожній площі, куди не підеш, знаходяться тематичні Різдвяні ярмарки і літає п'янкий аромат глінтвейну. Також мене вразив Берн своєю особливою архітектурою та поєднанням провінційного і столичного стилю.  

Усі екскурсоводи по турі були чудові, професіонали своєї справи, особливо сподобалася пані Людмила (Кольмар), проте розчарувала екскурсовод у Швейцарії пані Клара, в якої певні погляди несумісні для роботи з українськими туристами.

Особливу подяку хочу сказати нашому керівнику групи Вікторії, яка все ідеально організувала, робила нашу подорож цікавою і незабутньою, у неї все було злагоджено і продумано. Також хочу подякувати водіям Михайлу і Володимиру, які супроводжували нас у нашому турі.

Всім раджу знайомитися із Швейцарією саме в цьому турі.

Інші відгуки Іринка

Календарь 20.03.2021 - відгук на тур Турецький формат
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури