Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

7 незабутніх днів на Балканах!

"Легка дружня атмосфера, відкриті люди, відчуття "Вау!" від побаченого навколо - ось так коротко можна описати цю подорож. Чи варто їхати? Звісно, абсолютно точно так! (По секрету кажучи - це був мій найцікавіший тревел за останні три роки:)"

Відгук туриста Аккорд тур Alina S.  (КИЇВ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 28 квітня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Чудеса Балкан: Чорногорія + Албанія + Македонія!

Наразі минуло вже 2 дні від повернення додому, а я ще й досі постійно переглядаю фото та відео з туру.

Перш за все, хочу подякувати компанії Аккорд-тур за те, що дають нам можливість подорожувати світом так легко та надійно. Це справжній кайф, коли ти можеш відвідувати різні країни, їх міста, не хвилюючись ані за готель, ані за екскурсії, ти розумієш точно, що нудно не буде та, що б не трапилось, ти у безпеці.

Наступним - передаю привіт і величезну подяку та респект нашому гіду - Андрію Нешпіру. З першої хвилини знайомства та до останнього "До зустрічі в наступному турі! " Андрій був для нас янголом-охоронцем та водночас другом, якого ти ніби знаєш уже багато років. Звісно, не буває без пригод чи казусів, але завдяки Андрію, усі вони вирішувалися надзвичайно непомітно для усієї групи, тобто навіть якщо щось траплялося, це ажніяк не впливало на настрій та запал. Ми були нагодовані, встигали на всі екскурсії, мали час для себе та прогулянок містами та що найважливіше - за будь яким питанням могли звернутися до гіда і були почутими.

Щодо самої подорожі. Першою нашою точкою була Чорногорія, я тут вперше і просто в захваті від цієї країни. Дивовижні пейзажі, постійні вражаючі краєвиди, їдучи в автобусі ти ніби переглядаєш фільм. Гори, скелі, море, містечка серед гір - усе це просто необхідно побачити! Місто Котор таке затишне зі своїми вузькими вуличками та десятками котиків. Гора Ловчин - це просто любов! Такого краєвиду я ще не бачила, це просто топ на сьогоднішній день!

Албанія - наша наступна країна. Звісно, різниця між Чорногорією та Албанією помітна, але тим же цікавіше! Дуже атмосферне місто Берат, раджу відвідати. А також любителям сувенірів та усіляких національних штук просто гріх не побувати у Круї, там тих сувенірних лавок на кожному кроці, а ще й вражаючі краєвиди.

Македонія - окрема любов. Місто Охрид просто фантастичне, воно знаходиться біля однойменного Охридського озера і б'юсь об заклад ви будете вражені! Це неймовірна краса! Той час який ми провели в Охриді лише роздражнив апетит, обов'язково тепер хочу повернутися та провести там кілька днів. Скоп'є - столиця, захоплює своїми пам'ятниками, та красою самого міста, мало слів, потрібно дивитися особисто:) Ну і останнім був каньйон Матка. Обов'язково варто покататися на кораблику, а якщо є змога, то і на каяках. Величні гори, кришталева вода - це обов'язково варто побачити!

Окреме дякую нашій групі, яка зібралася саме в цей час, саме в нашому турі, ви неймовірні! Андрію, ще раз дякую за підтримку атмосфери!

До скорих зустрічей, Аккорд! :)

Інші відгуки Alina S.

Реклама
Відгуки про інші тури