Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний відпочинок з аккордом

"Купання в Егейському морі, Афінський Акрополь, Фантастично красива Греція з її Метеорами та Олімпом, острів Скіафос взагалі поза конкуренцією, Охрид та прогулянка по озеру - це все варто побачити і відвідати обов'язково! Максимум вражень!"

Відгук туриста Аккорд тур Alina S.  (КИЇВ) на тур
ще
45
фото
Поїздка: 08 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі і Охридському озері

Перш за все, хочу подякувати Аккорду за можливість побачити світ та познайомитися з чудовими людьми! Дякую нашому гідові Оксані Гончарук за підтримку дружньої атмосфери, хорошого настрою в групі, за швидке вирішення будь яких питань та за відповідальне ставлення до своєї роботи!

Наш тур почався з відвідування міста Белград в Сербії, а саме з прогулянки по центру міста та оглядової екскурсії. Я вперше в Белграді, тому було дуже цікаво пройтися його вуличками та послухати екскурсію, після якої зробила висновок, що одного дня вкрай мало для цього міста і доведеться повертатися ще:)

Далі вже ми попрямували до Греції. Це окрема історія, про яку можна писати як мінімум кілька сторінок тексту, але тут їх читати ніхто не буде, тому опишу коротко - захват! Ми жили у готелі, в п'яти хвилинах від моря. Умови - шикарні, є усе необхідне в номері, є балкон, хороші сніданки. Пляжі чисті та не людні, багато ресторанчиків, фастфуду, морозива, кухні на будь який смак; цілі вулички з сувенірними магазинчиками, а також магазинами взуття та одягу. Загалом, навіть якби ми не відвідували жодну з екскурсій, і жили лише в готелі, це все одно був би чудовий і комфортний відпочинок.

Першим місцем яке ми відвідали у Греції був Олімп та місто Діон. В Діоні можна на свої очі побачити як приблизно виглядали давні грецькі міста, їх вулички, купальні, зали. Це досить цікаво і дивлячись на залишки стародавнього міста ти ніби поринаєш у ті часи. Далі ми піднялися на автобусі на гору, де розкинувся чудовий краєвид, бонусом був келих грецького вина:)

Афінський Акрополь. Тут слова зайві. Це обов'язково варто побачити. Велич його вражає! Особливо Парфенон - ідеальна споруда, яка побудована на неідеальностях, чому? Дізнаєтеся на екскурсії в Акрополі:)

Екскурсія на Метеори. Монастирі побудовані на скелях це взагалі нонсенс, але вони дійсно існують. Скільки зусиль знадобилося для будівництва такої краси - загадка. Та найбільше вражають краєвиди - неймовірна краса.

Екскурсія яку точно варто відвідати це круїз на острів Скіафос! Сміх, танці, пісні, метакса (національний грецький напій) протягом усієї подорожі до острова та пляжу. Уся розважальна програма організована капітаном корабля та його сім'єю, весела дружня атмосфера, сіртаки та зорба - це взагалі бомба! Острів Скіафос це саме те місце, де знімали відомий мюзикл "Мамма Міа! ". Без перебільшень, там дуже гарно, біленькі доглянуті вулички, чудові краєвиди, ніби в кіно. Далі ми відправилися на пляж з прозорою блакитною водичкою, де мали кілька годин відпочинку, засмаги та купання.

І наприкінець - Охрид, місто на яке мало одного дня 100%. Дуже красиве, аутентичне. А захід сонця на Охридському озері це взагалі неймовірно.

Ось так в кількох абзацах можна описати наш відпочинок. Але це все слова, потрібно їхати і дивитися на власні очі!

Загалом, я вперше побувала в Греції і з впевненістю можу сказати, що хочу повернутися. Тому до зустрічі у нових турах з аккордом!

Номінації відгука "Неймовірний відпочинок з аккордом"

3

Інші відгуки Alina S.

Реклама
Відгуки про інші тури