Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур Балканська авантюра - з деталями і нюансами

"Хочете дізнатися не лише головну інформацію, а отримати детальний правдивий опис? Тоді читайте мій відгук ????????"

Відгук туриста Аккорд тур Маша (Горохів) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 02 липня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балканська авантюра: Скоп'є + Ніш + Белград

Екскурсія "Балканська авантюра" приємно здивувала. Почнімо з Македонії: їдучи туди, не очікувала чогось надзвичайного, але... Але все виявилося шикарно! Столиця Скоп'є - це, напевно, родзинка Балкан: ти занурюєшся у красу, релакс і особливий ритм життя, особливо вночі, коли на вулицях починає вирувати життя.

Додаткові екскурсії (за окрему оплату) до каньйону Матка і Охриду - це щось дивовижне. Якщо їдете в Македонію, то відразу відкладіть гроші на ці поїздки, бо саме ці місця неперевершені, хочеться залишитися там назавжди, повірте, всі фото у Гуглі - це не фотошоп і не перебільшення. Це применшення! Там настільки красиво, монументально, велично, що будь-які фото будуть ідеальними. Ми ще замовляли поїздку на кораблику по Охридському озеру, теж - чудово!

Відразу скажу: якщо ви їдете в Македонію і не збираєтеся купувати цих екскурсій, то нема чого їхати. Справді, бо враження унікальні, це не зрівняється ні з чим.

Екскурсія по Нішу, чесно кажучи, розчарувала. Якщо буде можливість відпроситися в гіда піти поїсти замість екскурсії, зробіть це, ви нічого не втратите.

Белград - місто красиве, але не скажу, що здивувало, оскільки в цьому плані європейські столиці і міста вражають набагато більше. Тому Белград став швидше приємним бонусом, особливо прогулянка по фортеці. А от що насправді сподобалося - то це знову ж додаткова екскурсія "Перлини Воєводини" - туди входить і прекрасна дегустація вина і відвідини цікавих місць. Міста не зачарують, але Петроварадинська фортеця і Срамські Карловці

- супер. Тож запам'ятали? Щоб отримати унікальні враження, підготуйте 100 зайвих євро, ви не пошкодуєте.

Ціни в Македонії та Сербії приємні, майже такі самі, як українські. Але важливий нюанс: у кожному кафе, магазині зразу запитайте, чи можна розрахуватися карткою чи євро, адже часто навіть у центрі вам можуть у цьому відмовити. Тому, переступивши поріг закладу, зразу питайте про це. Інакше будете інтенсивно шукати найближчий обмінник чи банкомат.

Ну ось і все) Я любитель робити фото, тому додам, як свої, так і колажі.   Щоб ви розуміли, яка це краса, всі фото Без фотошопу) Переїзди з локації на локацію діють можливість скільки хочеш гратися фото і відео)

Особливе дякую гіду Наді, вона молодчинка!

Номінації відгука "Тур Балканська авантюра - з деталями і нюансами"

2
Реклама
Відгуки про інші тури