Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Болгарія Стамбул Румунія

"Від гід залежить багато чого в турі"

Відгук туриста Аккорд тур Tetiana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 09 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Таємне побачення… Туреччина + Болгарія!

Відповісти

Тур 9-13 серпня

Хочу поділитися враженнями від мандрівки.

Перше обурення - протягом поїздки жодного. українського слова й україномовного інформаційного ролика. АККОРД-ТУР точно українська турфірма?

Маршрут дуже цікавий, проте гід Олена зовсім не має поняття про роботу з групою туристів. Замість того, щоб зацікавити певною локацією, виявляє повну байдужість або необізнаність. Майстерно уникає запитань, удари, що не чує. Не в курсі часових меж заповнення деяких документів, з її провини група не встигла перетнути кордон на паромі - не роздала для заповнення анкети своєчасно. Поїздка з довгими переїздом. Про природні потреби людей турботи ніякої. У перший день навіть не було зупинки для нормального перекусу, понад 5 годин чекали санітарної зупинки. Заселення в отель у Болгарії розтягнувся на дві години. Гід просто переплутала отелі. Нам навіть не запропонували вийти щось придбати на вечерю. Заселилися близько 22 години, коли кав'ярні й магазини вже зачинилися. У Русе теж затримка із заселенням понад годину. Групу розділили по двох оселях, причому перший був 4*, а другий лише 2*. За яким принципом поділили туристів?

Оглядові екскурсії свідомо скорочуватися гідом, зокрема, у Бухаресті, хоча в екскурсовода була своя програма, Олена казала, що не їдемо, бо часу немає. Хоча вільного дали понад дві години, можна було й менше.

Окремого обурення заслугою оглядова екскурсія в Стамбулі. Гіршого екскурсовода, напевне, у всьому місті не знайшлося, подумали ми, проте локальні екскурсії були досить цікавими. Таке враження, що головна мета оглядового екскурсії - затягти групу в магазин шкіряного одягу, хоча більшість групи навіть не переступив порогу магазина. Здається, час у місті можна було б провести більш змістовно.

Хочу подякувати екскурсоводам у Несебрі й Велико Тирново. Хоча знову-таки гід чомусь була проти екскурсії у фортецю, але група наполягала, й урешті домоглася свого.

Хотілося б у наступних мандрівках мати кращу організацію більш компетентності й зацікавленості гіда-супроводжуючого.

Номінації відгука "Болгарія Стамбул Румунія "

0

Інші відгуки Tetiana

Реклама
Відгуки про інші тури