Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Враження від туру

"Тур був би дуже хорошим, але є нюанси"

Отзыв туриста Аккорд тур Tetiana (КИЕВ) на тур
Поездка: 22 октября 2023
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Три орешка для Золушки  Дрезден, Прага, Краков

День 1. Дуже довгий перетин кордону, тому у Вроцлав навіть і не заїхали. Якби кордон пройшли дуже швидко, то заїжджати не було б сенсу: було б уже темно й спішили б на поселення в інше місто. Навіщо так планувати тур?

День 2. Дрезден. Оглядова екскурсія тривала хвилин 35. Російською мовою, хоча екскурсовод володіла й українською. Картинна галерея - є в програмі туру - вихідний понеділок (навіщо так планувати тур?). Добре, обрали "Чарівність Ельби", знову російська мова, група 60 (?) людей, гарнітура, яка на відстані 3-4 метри вже не дає звуку в мікрофон, лише поміхи. Переїзд у Прагу.

День 3. Прага. Оглядова екскурсія СУПЕР. Екскурсовод пані Наталія зуміла закохати в Прагу. Запланували Карлові Вари - екскурсія не відбулася через, як нам сказали, малу кількість туристів - 10. Розчарування й злість (особливо після Дрезденської галереї).

День 4. Краків. Приїхали в місто о 15.20 (при тому, що особливих заторів не було), виїхали о 18.00. Оглядова по центру старого міста непогана. Тривала 1,5 години. Екскурсовод Микола розказував досить цікаво, сподобалось. Запланували екскурсію в Казімеж (природно, що вона також не відбулася, бо не встигли). Питання: навіщо заявляти факультативні екскурсії в Кракові, знаючи зарані, що вони все одно не відбудуться? Також у програмі туру навіщось було заявлено Брно (з вікна автобуса бачили віддалік обриси міста).

Вишенька на торті - керівник групи Наталія Теодорату, яка явно не на своєму місці, постійно, навіть у дрібницях, обманювала, толком не могла надати інформацію по туру. Ставлення до туристів, як до особистих ворогів. Можна продовжувати.

Заявлені "шопінги" у вільний час. Керівниця групи і словом не обмовилася, де той шопінг можна було б зробити.

Розселення в готелі. Як можна чужих людей селити в номері з двоспальним ліжком? Із таким стикнулась уперше. І востаннє, бо з такім ставленням до туристів хочеться підшукати якусь іншу туристичну компанію.

Автобус. Досить "потяганий", без Wi-Fi, без можливості зарядити гаджети (на весь автобус 4 розетки посередині салону), без індивідуальних одноразових накладок під голову.

Розчарування

Другие отзывы Tetiana

Реклама
Отзывы о других турах