Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур за останні 10 років

"Гарний тур, який залишив масу позитивних емоцій"

Відгук туриста Аккорд тур Рома (Львів) на тур
Поїздка: 20 серпня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балканська авантюра: Скоп'є + Ніш + Белград

                          Тур,, Балканська авантюра''

Північна Македонія...  

Для мене ця країна стала справжнім відкриттям. Побувавши в Словенії, Хорватії те Чорногорії я думав, що на Балканах мене вже нічим не здивуєш. Але краще один раз побачити, щоб відкрити країну для себе. Скільки я багато читав і мріяв побувати колись у цих місцях і ось я тут.

Південь Македонії мене вразив своєю красою, де так особливо відчувається вплив мусульманських общин. Нереально гарне, різнобарвне Охридське озеро в якому так приємно було плавати. Саме місто яке дивувало своїми каскадними переходами в розміщенні будинків, екзотичні дерева на яких так густо росли інжир, гранат, хурма і ківі. І сидячи на лавочці на прекрасній набережній ми насолоджувались видом на берег Албанії, яка притягувала як магніт. Живописні гори, серпантини і перевали, чарівні маленькі села та селища ще довго будуть згадуватися. Каньйон Матка запам'ятається своєю первозданною недоторканою красою.  

Столиця Скоп'є захопила своєю красою, історією і душевною атмосферою. Ну і звичайно кількість пам'ятників у Скоп'є можна порівняти хіба що з кількістю пам'яток архітектури у Флоренції.

Сербія - це вже, однозначно, європейська країна, яка вже через декілька років буде у Євросоюзі. Саме місто Белград своїми величними і помпезними будівлями мені нагадував Париж.  

Обожнюю спостерігати річку Дунай у різних країнах. І саме у Воєводино, у місті Нови Сад, можна побачити цю могутню ріку, яка пов'язана з культурою і звичаями різних народів і в цьому їй не має рівних.  

Про сам тур,, Балканська авантюра'': це тур з нічним переїздом через Румунію, Сербію і Македонію. Багато границь, проходили швидко. Санітарні зупинки кожні три години. Автобус просторий у відмінному стані. Водії Супер класу. На такій швидкості входять у серпантин хіба ще в Грузії. Сніданки відмінні, готелі також були хороші, особливо у Скоп'є.  

Ну і про нашого опікуна на ці 6 днів.  

Марія з самого початку знайшла спільну мову з усією групою. Доступно викладала інформацію по маршруту, вирішувала питання, допомагала на обзорках. В загальному склала лише позитивне враження.  

P. S. Дякую усій нашій групі за приємну компанію і атмосферу під час усього туру!!!  

 

Номінації відгука "Мій перший автобусний тур за останні 10 років"

0
Реклама
Відгуки про інші тури