Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Восточный аккорд... Истанбул!

"Подорож пройшла чудово"

Відгук туриста Аккорд тур Natali (Дніпро) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 20 листопада 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2021
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Східний акорд... Стамбул!

Все почалося із зустрічі біля ж/д вокзалу Одеси, звідки ми поїхали у лабораторію для тестування, у кого відсутній сертифікат чи тест. Після поїхали в сторону границі з Ромунією. Границі проходили швидко. Переїзд важкий. Незручні сидіння, оскільки автобус попався не новий, мало місця між сидіннями. Та регулярні санітарні зупинки, зупинки на 3-кордонах, з обох сторін, давали можливість пройтися, розім'яти ноги.

Зранку приїхали в Стамбул, залишили речі в готелі і 3 дні у цьому місті просто пролетіли. На відміну від Європи, де в більшості однотипна архітектура, люди....., у Стамбулі колосальний колорит.

З факультативних екскурсій брали Азіатський мікс (оскільки пішки туди не дійти) та прогулянку на кораблику по Босфорі (для нашої групи було орендовано окремий кораблик, денна екскурсія, оскільки є ще й вечірня, але вона відрізняється).

Всі інші визначні місця обійшли самі. Якраз 3 дні вистачило.

Щодо готелю. Готель був не далеко від мечеті Сулейманіє, Гранд базару. Все чисто та охайно. Кафе, де ми снідали знаходилось на 8 поверсі із чудовою терасою з видом на протоку. Сніданки смачні та ситні.

Дуже вдячна керівнику групи Вовк Катерині. Вона у всьому допомагала, підказувала... Завдяки їй мандрівка пройшла чудово без будь - яких несприятливих ситуацій. Також нам попалися водії - професіонали. Ми плавно і легко проходили наш шлях. Навіть на шляху від Болгарії до Туреччини, де дорога ще та...

Про саме місто Стамбул, місто дуже різноманітне. Від бідності до багацтва, від простоти до помпезності. Вразили мечеті, в Азійському міксі попали на молитву, нас попросили піднятися на 2 поверх, оскільки на 1 лише мають бути чоловіки. Від палацу Топкапи очікувала більшого за таку вартість квитка (300 лір). Більша частина кімнат закрита. Декілька кімнат досить цікаві, а решту голі стіни і гарна територія. Сподобався палац Долмабахче. Дуже розкішний.

Що стосується їжі... то основна їжа це в основному багато м'яса (жирного), хліба, приправ і чаю)). Каву купували в Старбуксі біля Гранд базару, оскільки місцева кава несмачна.

І про людей...  Дуже часто бачучи двох особин жіночого роду зі світлим волоссям хотіли обманути) В кафе (коли вартість їжі одна, а рахунок виписують на іншу суму, чи просто решту меншу повертають). З цінами (місцевим говорять одну суму, а для нас вона значно виростає. Прийом зі щіткою ще взагалі.... Перед виїздом подивилась ролик, про розвод із щіткою для взуття. І чуть на нього не порались, як би не знали) прямо перед ногами нам її кинули, але їм  не повезло. Тому будьте уважні.

Сподобалась фішка торгуватись) Їхали з однією валізою, повернулись з двома, ще й забитою речами. Сторгувались...

З Акорд Туром подорожую втретє і кожна мандрівка захоплююча та цікава і обов'язково продовжу. Тому що подорожуючи автобусним туром, можна побачити декілька міст, країн за кілька днів.  

Бажаю гарних емоцій від подорожей

Інші відгуки Natali

Реклама
Відгуки про інші тури