Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжню зимову казку можна побачити та відчути лише у Карпатах

"Дуже хотілося зустріти Новий рік у новому цікавому місці. І це вдалося на 100%!"

Відгук туриста Аккорд тур Mari (Краматорськ) на тур
Поїздка: 28 грудня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Всім привіт! З 28 грудня по 2 січня 27 мандрівників зі всієї України вирушили у тур "Намисто Гуцульщини".

Гуцульщина - це культурний та надзвичайно мальовничий куточок нашої України. Ми на власні очі побачили прекрасний край, відчули красу зимової природи та поринули у гомін віків. Цікавий, змістовний, чітко продуманий маршрут. Тут було все: неспішні прогулянки містами (Яремче, Івано-Франківськ, Галич, Рогатин), екстримальна подорож 1 січня гірськими потічками на вантажівці до Манявського водоспаду, захоплюючий підйом на гору у Буковелі, сніжні слизькі скелі Довбуша, запальні танці на полониці Перців, смачні пікнікі та дегустації сирів та настоянок, гуцульська кухня. А найголовніше, що поруч були цікаві люди, з якими завжди було просто та весело.

Хочеться окремо сказати за гіда, який супроводжував нашу групу. Нам дуже пощастило!!! Іван Бондарев - професійний екскурсовод, цікавий, організований, уважний до кожного. Як важливі були його підтримки під час прогулянок у горах. Його цікаві розповіді з тонким гумором не давали нам сумувати в автобусі. Здавалося, що немає такого місця на нашому маршрути, про яке Іван чогось не знає. Просто молодець!

Щиро дякуємо водієві пану Миколі за чистий та теплий автобус, допомогу з речами, надійність та безпеку.

Не можу сказати за новорічну програму у готелі "Надія", не були присутніми. Але всім, хто відвідував, сподобалося. Треба сказати, що можна і не брати цю послугу у турі (деякі з групи не знали про це) та самостійно організувати зустріч Нового року (у номері або біля головної новорічної ялинки Івано-Франківська).

Раджу всім відвідати цей тур (а взимку це ще цікавіше). Зимові Карпати - це казка, у яку хочеться повернутися!

Інші відгуки Mari

Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури