Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Автобусний тур Літній світ Болгарія

"Особливості перебування в Обзорі, Болгарія 2022 р."

Відгук туриста Аккорд тур muzadoll (Львів) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 01 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня казка...

Тури "Літня казка" і "Літній світ" цьогоріч співпали. Ми їхали об'єднанною групою. Я вирішила оселитися в м. Обзор. Останній раз була там 30 років тому. Містечко змінилося, стало більш комфортним і зеленим. Що стало несподіванкою:

1. Курс гривні до лева (1 до 20-ти); ціни в перерахунку на гривні були немалі;

2. Небажання в більшості місць приймати розрахунки картою, чи розрахунок був від певної суми, що додавало часом певні незручності і зайву біганину до банкомату;

3. З десяти днів п'ять було штормових, при глибині моря в Обзорі купання було неможливим.

З приємного: господар готелю Дімітр Недялков зустрів нас на автостоянці і комфортно довіз до будинку і по закінченні перебування відвіз до автобусу. Поселення відбулося відразу, оскільки прибули ми в Обзор біля 14-тої години. Хоча готель має одну зірку (при заявленій в турі 2), кімнати були доволі зручні, з балконами, кондиціонерами (платно 3 євро на добу) і санітарними кімнатами. Є кухонний блок в подвір'ї, газова плита на 2 комфорки, посуд для приготування і споживання їжі. Поруч з будинком рибний магазин зі свіжим довозом. То ж ми готували собі рибу і мідії щодня. Ціни доступні. Поруч відмінний ресторан TONUS, їжа смачна і якісна.   Господарі, Дімітр і Дора, дуже привітні і ненав'язливі. Була одна заміна постілі, прибирали в кімнатах самі (є таз і швабра). Багато відпочивальників приїзжають до них не вперше. Єдина вада кімнат це пластикові двері зі склом, що ввечері і в ночі незручно при вмиканні світла на сходах і в коридорі. І ще одна суттєва незручність деяких кімнат - розташування над рестораном сусіднього будинку, який працював до 12-тої години. Це заважало відпочинку.

Пляж великий, з платними (10 левів 2 ліжаки з парасолею) і безплатними зонами. З 1-го до 12-того серпня було дуже вітряно, тому наші зонти довелося додатково прив'язувати до кілків. Пляжні рушники треба привозити із собою або купити на місці за 10-20 левів. Багато гарних мушель, в морі Голубі медузи, краби, чайки різних підвидів розважали. Рятувальники на узбережжі в достатній кількості. Болгари носять гарячу кукурудзу за 3 лева. Вздовж набережної невеличи кафе, ціни як в містечку. Туалети платні - 1 лев. Для любителів екстріму є можливість політати, і проїхати на надувних тарілках по морю.

Клімат приємний, вночі 20-23, вдень максимально 30. Відпочинком задоволені. Особлива вдячність Дімітру і Дорі.

Інші відгуки muzadoll

Календарь 21.06.2022 - відгук на тур Казка про Схід!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури