Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрія побачити Мармарис і Стамбул збулася!

"Інформаційно про відпочинок. "

Відгук туриста Аккорд тур muzadoll (Львів) на тур
ще
18
фото
Поїздка: 21 червня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2022
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Казка про Схід!

В цю поїздку ми попали цілком випадково, завдяки Мисло Наталії з ПП "Полісервіс-Тур", за що їй від нас велике дякую. Старт віідбувся о 5.30 з автостоянки залізничного вокзалу. Хочу зазначити роботу нашої супроводжуваючої Інни, яка старанно і коректно виконувала свої обов'язки, заздалегіть інформувала про всі саніітарні зупинки, подробиці розселення в готелях під час дороги, роботи з гідами, про туристичні виїзди в Туреччині, допомагала знайти необхідне і прокласти маршрути. Все це доброзичливо, з зацікавленністю і посмішкою. Дякуємо!

Перша ночівля в Будапешті була доволі комфортною, звичайний номер, звичайний ранковий фуршет. Бухарест приємно здивував красою старого міста, вишуканою архітектурою, кількістю фонтанів і смачними наїдками.

В обід на наступний день ми були вже в готелі Мармарису Monte Beach Resort. Нас тепло зустріли дівчата з України, які там працюють. Територія злегка здичавіла, але мальовнича і затишна. Ходіння по сходах (в нас їх було 120) за пару днів вже непомітне. Номер був великий для нас двох (4 ліжка), прибирання щоденне, якщо попередите на ресепшн, що можна це робити у вашу відсутність. Пляшка води щодня. В номері можуть поставити холодильник за проханням. Фен допотопний, пляжні рушники міняєте самі по дорозі на пляж. Плаский телевізор (ми не дивилися). Візьміть із собою шнури і защіпки на балкон для сушіння, цього не було. Вбиральня простора, душ, шампуні, гелі і мило в наявності. Сейф безкоштовно. Кондиціонер працював справно.

Пляж. Витягнутий вздовж невеличкої бухти. Він тільки для цього готелю, сусідів нема. Частина пісок, частина викладена мармуром зі сходками у воду, там природна тінь від сосен, що плачуть смолою. Ліжаків і парасоль вдосталь. Море було прозорим, але як на мене, прохолодним. + 24,3 бадьорило. Острова по колу давали сприйняття моря, як озера із сильною підводною течією.

Столова на відкритому повітрі з навісом. Годували різноманітно і смачно. Радимо спробувати тамтешній чай Тіріякі, Ракі зі смаком анісу і пиво Туборг преміум. Вся здобна випічка дуже смачна, особливо піца. В червні наїлися солодких кавунів. Через день була риба. Як на 3 зірки дуже добре. Основна публіка - турки родинами. Вечорами жива музика.

Басейн чистили кожного вечора, дитячий був брудний, всі плескалися в дорослому.

Готель потребує оновлення, але ми залишилися задоволеними. З'їздили в Памуккале з чудовим гідом Іриною, радимо незабутню по задоволенню і враженням екскурсіію по островам Егейського моря.

Ночівля в Стамбулі була в Hotel Golden way Giyimkent комфортною, сніданок незвично різноманітним і смачним, з гарячими стравами і черешнею. Ввечері всі відвідали торговий центр Венеція (10 хвилин пішки через міст, таксі не беріть). Ціни в Мармарисі на продукти були нижчими, особливо в мережі Мікрос.

Останній яскравий день знайомства зі Стамбулом був доволі важкий. Багато пішої ходи по його холмах, темп екскурсій (все хотілося побачити). Відпочили на кораблику по Босфору, послухали подробиці про готелі і палаци вздовж його течії, поласували смачною рибою, смаженими каштанами і кукурудзою. Базари цікаві колоритом і запахами, але купляти все треба в магазинах, дешевше вийде.

Враження і задоволення від поїздки отримали. дякуємо всім причетним.

Інші відгуки muzadoll

Календарь 01.08.2022 - відгук на тур Літня казка...
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури