Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Морея за тобою сумую

"Море ти чудове))))"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Ковель) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 24 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Сієста у греків:  відпочинок на Егейському морі + Охридське озеро + Белград

Нарешті дійшли руки написати відгук, втихли емоціі, можна писати))

По перше, дякую нашій Діані Сафоновій, за цей чудовий відпочинок!!!! Я з цією дівчиною вже другий раз подорожую і це прекрасно!

Окрема подяка водіям: Василю та Володимиру, дуже приємні, допомагали завжди, ніколи не відмовляли піднести чи вийняти чемодани, ну і професіонали, по таким дорогам їхати з ними одне задоволення!!

Далі по готелям: шановний "Акорд тур", не можна селити людей в такі навіть не готелі)) це якісь конурки з неприємним запахом, без фенів, сніданки на 1-чку, крім останього в Охриді, там все більш менш.

Ну і про готель в Греції: єдиний плюс це недалеко до моря,, а далі: сніданки дуже бідні... працівники не привітні, особливо старша жіночка, заглядає в рот, боїшся лишнє взяти, хоча деякі наші туристи умудрялись виносити продукти великими тарілками))) каву Фрапе в них не беріть, 2 євро за воду з під крана і льоду не допросишся. в номері постійно забивався унітаз і були проблеми з водою.

Екскурсії брала Скіатос, Метеори і Старий Пантелеймонас всі дуже сподобались, рекомендую.

А взагалі, якщо не зважати на побутові деякі незручності, тур чудовий, насичений, цікаво відвідати нові місця і нові країни, рекомендую!!!

Інші відгуки Тетяна

Календарь 23.09.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури