Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож

"Чудові краєвиди і приємні враження вам гарантовані!!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Ковель) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 20 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Так як з "Акордом" подорожую вже вп, яте, то коротко і по суті 

По перше, дякую нашій Надійці Ковбаснюк за терпіння, розуміння, вміння спокійно і виважено реагувати на не завжди адекватні притензієї не завжди адекватних туристів,

Також хочеться  подякувати водіям за професіоналізм на дорогах, хоча не надійтесь, що допоможуть з валізами))) жодного разу нікому не допомогли і в автобусі за 10 днів жодного разу не прибиралось!!! Уявляєте, що там робилось 47 людей)

Далі по туру: перший і останній день ви просто їдете, навіть при швидкому проходженні кордону, туди за 2,5 год, а назад рекордні 45 хв ви не встигните у Вроцлав, ну добре, що назад дали 2 години у Будапешті, але трансфер 10 євро.

Готелі непогані, особливо хочеться відмітити готель у Льорет де Мар: чудовий готель з прекрасним харчуванням. По екскурсіям, вибирати вам, ми були майже на всіх і не пошкодували)))

Море дуже чисте і тепле, але зважате, що з заявлених чотирьох у вас буде повноцінних 2 дні, перший ви тупо їдете  і в готель прибудете в кращому випадку в 21,00 і можливо встигнете на вечерю, а в останній в обід вже виїзжаєте, бо відстані, нагадую великі. За весь тур проїдете майже 6000 км.

Далі, не ведіться на Бодегу, дорого і нічого цікавого немає, краще купіть все в супермаркеті в Льореті

Ну і звичайно, беріть з собою їжу, якісь снеки, горішки, фрукти, бо повноцінно харчуватись не буде часу зовсім, особливо, якщо берете додаткові укскурсії.

І на завершення, їдьте обов;язково, незважаючи на величезну втому у вас залишаться супер прекрасні враження!!! За що всій команді "Акорду" велике дякую!!!

Інші відгуки Тетяна

Календарь 23.09.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури