Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій омріяно-казковий відпочинок у Швейцарії!

"Все почалося .. і воно вже не закінчиться ніколи)))"

Відгук туриста Аккорд тур Біленька Наталія  (Чернівці) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 15 вересня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Саме цю подорож і послуги туристичної фірми Аккорд тур порадили мої друзі - гірські туристи, в останній момент пошуків хоч чогось пов'язаного з природніми ландшафтами і гірськими краєвидами. Я була вже зневірена, бо у туроператорів, до яких зверталася, через ситуацію в Україні, групи набиралися важко і тури, як правило відмінялися ((

І слава всім Богам, що Аккорд тур існує в цій Країні!! Бо він таки здійснив мою мрію завітати саме до чарівної Швейцарії, а по дорозі побачити ще багато-багато краси Австрії, Чехії, Польщі, Франції, Німеччини!!! Відчути щиру підтримку нас Українців, в кожній з цих величних і братніх нам Країн - - так важливо і ресурсно!

Тепер про саму подорож і якість отриманих послуг.

Якщо ви обрали Аккорд тур - це вже високий відсоток гарноїі організації і розрахунку по часу! А якщо вам пощастить з керівником групи, подібним до Марії Максимович, то успіх гарантований!!

Автобус зручний, водії створювали чистоту і комфорт в усіх можливих ситуаціях - по дорозі, на кордоні, при заселенні в готелі і виходах до санітарних зон. Велика подяка їм за це))

Готелі і сніданки відповідали своїй зірковості і особисто в мене претензій не викликали.

Країни описувати не буду, бо слова тут зайві - це треба бачити!! Скажу тільки, що закохалася і вражена гірськими краєвидами Монблану, (погоду на який ми вимолювали у Духів Гір;) ) і високогірним селищем Мюррен, яке залишиться в моєму Серці назавжди!!

Хочу окремо благодарити Марію Максимович за дружню і веселу атмосферу в колективі з 45 людей! За її уважність і турботу про кожного з нас, таких різних і іноді розгублених, розчавлених трагедією, що відбувається..

Додаю фото і раджу всім подорожувати, щоб черпати ресурс і натхнення для подальшої боротьби на всіх фронтах за нашу Свободу і Незалежність!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Інші відгуки Біленька Наталія

Реклама
Відгуки про інші тури