Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії які стають реальністю!!

"Найдивовижніше, що відбулося зі мною за цей рік!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Біленька Наталія  (Чернівці) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 10 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Вересень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

Мрії, які стають реальністю!!

Дорогі чарівники і чарівниці Аккорд - тура!! Щира дяка за організацію і креативність у створенні такого неймовірного туру, спогади від якого залишаться у Серці назавжди!! Вперше бракує слів, щоб описати мої реальні почуття кожного дня! Єдине, що ніхто не відбере ніколи - - це емоції, які тепер завжди зі мною!

Стосовно проживання: готелі і сніданки - - прекрасні і в анкеті, прописуючи який готель найбільш сподобався, я обирала ліпший серед найліпших. Автобус комфортний, з кондиціонером, завжди прибраний і зручний. Водії! Їх можна порівнювати тільки з ювелірами! Бо в країнах Скандинавії дороги переважно серпантинні і досить вузькі.. тому водії часто заслуговували на аплодисменти))

Окремо хочеться виділити головну Фею нашої подорожі - - Марію Максимович!! Вона ніби Чарівниця вправно справлялася з усіма питаннями, труднощами і організаційними моментами які траплялися в дорозі. Її привітність, турбота і усмішка зігрівають Душу!! Такі Люди - обличчя фірми!

Тепер про саму мандрівку! Вдало поєднані краса Природних ландшафтів і прогулянки містами, з їх архітектурними спорудами, історіями і традиціями. Маленькі казково затишні міста Скандинавії, в які мрію повернутися ще і ще! Життя з присмаком Середньовіччя!! Яке спокійно співіснує з сучасністю. Насолоджувалася стародавніми вузенькими вуличками і ніби іграшковими, пряничними хатинками! Країна водоспадів, скель, тунелів, фіордів, морів, озер і річок!! Кожен день дякувала Богу за щастя бути тут!! Ці країни вражають своєю красою, відкритістю, щирістю і простотою! Вони ніби обійняли мене і вже не відпустили!! Корабель, який занурює в містичної краси фіорди! Фломська залізниця несе до самого неба, щоб подивитися водоспади, ущелини, скелі такої краси, що від захоплення навертаються сльози! Підйом на льодовик Нігардсбрін!! Величні скелі, бірюзові відтінки води, два мільйони років.. не вкладається в голові!!

Що мене вразило найбільше?! Все!!! Кожен день, кожна година - - ВАУУУУУ!!! Від емоцій важко було заснути, а подрімати по дорозі "заважала" нескінчена краса краєвидів за вікном!!

Молила Бога лиш про те, щоб в нашій Україні теж настав спокій, така омріяна безтурботність і насолода Життям..

Ще тисячу разів благодарую всім, хто працює над такими подорожами і дає можливість нам отримати максимум задоволення і радощів!

До скорої зустрічі)))

Інші відгуки Біленька Наталія

Реклама
Відгуки про інші тури