Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подяка від вчителів та учнів групи з Борисполя!

"Дякуємо Аккорд-туру за чудовий відпочинок в Європі! Окрема подяка Оксані Гончарук - нашій супроводжуючій та водіям Володимиру і Василю!"

Відгук туриста Аккорд тур Любов (Бориспіль) на тур
ще
27
фото
Поїздка: 16 серпня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2022
Голосов 108 «
Всі лідери

Відгук на тур Happy days або 5 столиць!!! ...Берлін, Прага, Відень, Будапешт та Варшава...

16.08 2022 – 20.08.2022 р. Рейс 613. Керівник групи – Оксана Гончарук.

Подорожували ми в турі «Happy days…» великою групою 35 чоловік: вчителі і учні гімназії м. Борисполя. Майже три роки тому ми спланували подорож Європою (учні тоді були в 9-му класі), яка повинна була відбутися в березні 2020 року. Але спочатку Covid вніс свої корективи на два роки, а потім війна… Але все-таки наші мрії здійснилися і наші учні, а тепер наші випускники, відвідали такі чудові міста Європи. В зв’язку з тим, що більше п’яти годин ми затрималися на кордоні, то у Варшаві була тільки оглядова екскурсія. Другого дня був суворий Берлін з чудовою архітектурою! В Берліні провела прекрасну оглядову екскурсію п. Анна. Далі була Прага…Злата Прага! Дуже багато цікавих історичних пам’яток, замків, соборів зібрано в одному місце і це просто казка! Одного дня в Празі явно мало, але буде привід повернутися ще. Наступного дня нас чекав Відень… Відень, як завжди, величний, помпезний і дуже дорогий. Сподобалася факультативна екскурсія «Величний Відень». І в Празі, і у Відні дуже цікаво були проведені екскурсії, крім того, чудовою українською мовою. І в завершення в нас було дуже коротке знайомство з Будапештом на екскурсії «В світлі тисячі вогнів», на яку екскурсовод Єва запізнилася, і вся група стояла під дощем і чекала її. Це єдиний був прикрий випадок за всю подорож.

Хочу відмітити роботу нашого керівника групи Оксани Гончарук, яка дуже старанно і професійно виконувала свої обов’язки, заздалегідь інформувала про всі санітарні зупинки, подробиці розселення в готелях, про туристичні виїзди і екскурсії. В неї все було чітко і зрозуміло. На всіх екскурсіях була завжди поряд з нами, завжди розповідала про міста, в яких ми були, давала поради щодо сувенірів, які краще придбати. Можу запевнити, що туристи, які вирушать в подорож з п. Оксаною, отримають позитивні емоції і гарний відпочинок стовідсотково!

Також хочу подякувати нашим чудовим водіям Володимиру і Василю, професіоналам своєї справи, за безпеку під час поїздки. Водії були дуже уважні, завжди допомагали з чемоданами і не тільки. Єдиний недолік, що автобус був не зовсім комфортний. Але телефони підзарядити можна було, це дуже важливо.

Взагалі, цей тур дуже активний, потрібно багато ходити, щоб багато побачити. Тур не для тих, хто любить побільше поспати і спокійно ходити по вулицях міста. Але це чудова можливість познайомитися з чудовими країнами Європи, набратися позитивних вражень на цілий рік. Тому не зволікайте, подорожуйте. І пам’ятайте: Життя прекрасне, якщо в ньому є місце для подорожей!!!

Інші відгуки Любов

Календарь 13.04.2017 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури