Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Паризький Новий Рік з українським темпераментом

"Чудовий тур, крутий керівник групи, шикарні водії... Але в бочці меду три ложки дьогтю, у вигляді трьох туристів з гаслом "а давайте накатим"."

Відгук туриста Аккорд тур Santy (Луцьк) на тур
Поїздка: 29 грудня 2022
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Новий Рік, Париж, феєрверк і декілька днів, щоб зробити глибокий подих перед новим етапом боротьби… Але давайте все ж про тур!

Він продуманий до дрібниць, навіть якщо ви не плануєте купувати додаткові екскурсії, оглядових вам вистачить, щоб отримати уявлення про кожне місто, і ще отримаєте масу вільного часу для прогулянок, різдвяних ярмарків, глінтвейну і настрою! Усього два нічних переїзди, в умовах комфортабельного автобуса – то взагалі не проблема. Зручно, вдалося виспатися на 100%)

У Кракові прогулялися, потім недовгий переїзд і комфортабельний польський готель з шикарним сніданком. А далі Дрезден з його неймовірною атмосферою справжньої затишної Німеччини. І от нарешті нічний переїзд і він – новорічний Париж!!!

Що дивитися в Парижі, залежить від побажань, але навіть у 2,3 чи п’ятий раз він подарує море вражень! Перевірено власним досвідом! Тріумфальна арка, неймовірний феєрверк, святкова атмосфера… і продовження свята «по-українськи» від групи туристів, яких наполегливо рекомендую додати у чорні списки усім туристичним компаніям!

ТРИ ЛОЖКИ ДЬОГТЮ

За їхньою думою пересування у турі в автобусі повинно було виглядати наступним чином (мова оригінали збережена»: «бризгі шампанского, пусть нам налівают коньячок, танци на сідєніях, ми заплатілі, ти кто такой? Ти обслужвающій персонал, какой-то воділа, ващє нікто»… ну, думаю, далі зрозуміло. Саме такою мовою розмовляли пані Наталя (яка до речі живе в Польщі і вважає, що «Западной Украін круто живєтся»), а також її друзі, здається, з Полтавщини Володимир та Зоряна. Саме вони вважали, що водії не люди, і керівник групи повинен їм наливати. Отже пити «бухать» вони хотіли усі 5 днів поїздки і саме в автобусі.

В цій ситуації надзвичайна подяка Яні – геніальний керівник групи, її витримці можна поставити пам’ятник, як і терпінню водіїв. Пану Борису і пану Петру вдячні не тільки за професіоналізм, віртуозність, ввічливість на чуйність, а й за те, що не дозволили перетворити автобус, наш тимчасовий дім на колесах в низькопробний бар!) Завдяки їм усі кути згладжувалися і поїздка все ж вдалася!!!)

Поїздка варта уваги не тільки в різдвяний період, а й завжди! Екскурсії зручно продумані і дійсно цікаві, наповнені яскравістю, інформацію, а не нудними цитатами з підручника по історії. Вони варті своїх коштів.

Дякую усім причетним! Дякую нашій яскравій групі, що була дружною (не без виключень), дійсно дуже приємною)

Інші відгуки Santy

Календарь 06.03.2021 - відгук на тур Турецький формат
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури