Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий останній шанс на відпочинок

"В даний тур я їхати не дуже хотіла, но це був єдиний варіант провести відпустку в Європі! І не секунди не пошкодувала! Подорожуйте, це того вартує!"

Відгук туриста Аккорд тур Zinchenko (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 08 січня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур СПА-вікенд в королівство термалів Польща, Словаччина, Угорщина

Вийшло так, що почала планувати відпуску дуже пізно. Написала в акорд з просьбою про допомогу з вибором туру. Оскільки саме з акордом подорожую вже 5 років! Мені скинули декілька варіантів, цей відразу відкинула, думала що може бути цікавого в спа, і що там будуть їхати всі кому за 70;) но по ціні було саме ок і поїхала.

По групі виявилося, навпаки всі молоді, веселі, і з дітками! Можу сказати точно, що з групою дуже повезло! Хоч вона виявилася і не великою, но було дуже комфортно і приємно. Не дивлячись на те що я була єдиною одиночкою, сумну не було, всі дужі добрі і відкриті до спілкування!

Дуже повезло з координатором групи Діаною! Дуже розумна, зібрана, добра і розуміючи дівчина! При будь-якому питанні чи проблемі намагалася допомогти. Дуже гарні водії, допомогали з сумками, всі поступаючи проблеми на дорозі вирішували добре.

Сподобалася екскурсія в Закопане. Дуже гарне, містечко з новорічною атмосферою і горами! Через довге проходження кордону потрапили пізно, але насолодилися прогулкою в місті з електроенергією і без сирен!  

На другий день був вільний день в Попраді. Місто не дуже велике, але видно гори! Багато магазинів, торгових центрів з відомими брендами і низькими цінами, загалом є де погуляти.

Дуже раджу побачити Штребске Плесо з екскурсією! І якщо буде гарна видимість піднятися на фунікулері. А в супермаркеті на Старих смаковцях можно закупити їх націальний напій та Татранський чай, як на подарунок так і на попробу! Доволі крепкий, но смачний і їх вафлі (2,3 євро) які теж радять приводити на подарунки! В попраді в супермаркетах дорожче. Також раджу посидіти в кафе та насолодитися смачною традиційною їжею і дивитися на гори. Я смакувала чесночнмй суп з сиром (3,5 євро), мені сподобалося!

Стосовно готелю, було досить тепло, один раз відчиняли балкон. В номері чисто, сніданки різноманітні і смачні. Є і фрукти, навіть в зимку. Йогурти, каши, омлети, салати, м'ясо, випічка і сири. Тобто наїстися можно.

Я їхала заради гір, а не купалень. Но по відгукам купальні теж варто спробувати! Вийшло так, що в останній день  терми в печерах в Угорщині були закриті, і завдяки нашому координатору, ця проблема була швидко вирішила. Завезли в егер салок.. дуже гарно що вдень, що в сутінки... Три години вистачило і посидіти в теплій водички на вулиці, і спробувати окунутися в усі басейни внутрі. Навіть покататися на горці. Не тільки дітям, но і дорослим!

Загалом хочу подякувати за цей тур. Я вважаю цю поїздку дуже вдалою! І раджу в неї їхати з дітками і батьками, багато релаксу і відпочинку. Но хочеться попередити не завжди всі  додаткові екскурсії можуть зібратися, і не варто на них орієнтуватися, щоб не було розчарувань.  

Інші відгуки Zinchenko

Реклама
Відгуки про інші тури