Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Захоплююча подорож до однієї з найкрасивіших країн світу

"Італія-це таємнича казка. Старовинна архітектура, античні пам"ятники просто вражають. Але Венеція-це ексклюзив, який ніхто і ніколи вже не зможе повторити. Від побаченого відбувається вибух емоцій..."

Відгук туриста Аккорд тур Галина  (Суми) на тур
Поїздка: 16 квітня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Італії Флоренція, Рим, Венеція

Тур "Вихідні в Італії: Флоренція, Рим, Венеція". Рейс: 688. Подорожувала з Т. А. "Аккорд-тур" вперше. Була приємно вражена організацією на найвищому рівні)) емоції зашкалюють, все сподобалося!

Програма туру вдало збалансована, автобус комфортний, водії високопрофесійні. А завдяки надзвичайним організаторським здібностям гіда Владислави, подорож була з приємною насолодою.

Всі міста дуже яскраві, колоритні, кожне по своєму особливе. Вечірня прогулянка на кораблику, по нічному Дунаю та ще з келихом шампанського, назавжди залишаться в пам"яті.   Венеція вразила своєю унікальністю. Але визначитись дуже складно, тому порекомендувала б відвідати неодмінно всі міста Італії.

Також вразила підтримка України в Італії, зокрема в Венеції. Дякую керівництву Італіі, мерії міста Венеція та всім італійцям за тепле відношення. Це дуже зворушливо. Тепер Італія в моєму серці.

Всій команді Т. А. "Аккорд-тур" щиро дякую за створення справжнього свята, подаровані яскраві враження та емоції!

Бажаю успіхів! До зустрічі!

Інші відгуки Галина

Реклама
Відгуки про інші тури