Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращій відпочинок за останні 3 роки

"Цей тур був на грані зриву. Спочатку не виходило налагодити контакт з тур.менеджерами. Потім не складувались сімейні обставини. За три дні до виїзду перенесли дату туру. Міняли квитки і підганяли все в режимі "форс-мажор"... Але воно т"

Відгук туриста Аккорд тур Галина  (Суми) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 23 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Тур "Кастаньєти іспанського серця" ;  Рейс № 818

Подорожую з Т. А. "Аккорд-Тур" не вперше, і кожного разу пишаюсь, що є у нас (в Україні) компанії, які на високому рівні надають екскурсійні послуги. Мій десятиденний тур розпочався з перенесення дати (з 20 вересня на 23) та обміну квитків. Далі були не зовсім привітні польські митники, які обстежували нас дуже ретельно (навіть кишені перевіряли), вручну перекладували всі речі, що займало багато часу. Але сама Польща була більш гостинною і всі негаразди для нас закінчилися на кордоні.

В Німеччині (Баварія) прогулялися в замковому комплексі XI ст. Нюрнбергська фортеця;

В Берні (Швейцарія) відвідали Ведмежий парк, Башту з астрономічним годинником. Але родзинка Швейцарії-це дивовижна природа (озера, гори , водопади). Долина Лаутербруннен-це дійсно Перлина Оберленда і напевно всієї планети. Зачаровуєшся настільки, що описати це просто неможливо. Цю красу просто необхідно побачити. Всім рекомендую!

Іспанія (Каталонія). Барселона-колоритна, яскрава, своєрідна, тепла, привітна. Зустріла гостинно. Порадувала і погодою,     і природою. Милувалися творіннями Антоніо Гауді та Сальвадора Далі. Фотографувалися на фоні пальм, гір та звичайно ж купалися в Cередземному морі. А також любувались вечірнею Барселоною, піднімались на гору Тібідабо, пили Сангрію за чудову подорож з Аккордом, за здійснення бажань. Також мали знайомство з дикими кабанчиками, що трапляється не так часто, але нам повезло. Це неймовірно круто! А ще крутіше, побувати на горі Монсеррат. Це взагалі... розрив мозку! Для Барселони три дні звичайно ж мало, але завдяки, організаторським здібностям керівника групи: Роксолани Остапенко та високій майстерності водіїв Петра та Михайла, ми змогли вдихнути в себе частину справжнього духу Каталонії. Все це залишиться на все життя. Воно того варте!..

Франція (Ніцца, Монако, Монте-Карло) -це розкіш, якою теж неможливо не захоплюватись. Італія завжди зачаровує. Захоплювалася і Словенієй, особливо озером "Блед". Неймовірні враження.

Поїздкою дуже задоволена. А ті несподіванки, що спіткали нас на таможні, і те, що майже всі не встигли на свої потяги у Львові-це ніщо в порівнянні тих емоцій та вражень від подорожі.

Особиста подяка тур. менеджеру Євгенію Григорову за чуйність. Євгеній не перший раз допомагає мені в вирішенні питань з організацією тур. подорожі. І завжди це кваліфіковано та якісно.

Щира подяка керівнику групи: Роксолані Остапенко. Ця тендітна дівчинка виявилась суперовим гідом, в якого все організовано, професійно, пунктуально.

Дякую також водіям: Петру та Михайлу за комфортну та безпечну подорож, за допомогу при погрузках та розгрузках багажа. Також радували приємною музикою та кінофільмами.

До сніданків в готелях  і комфорту в номерах відношусь філософські)) Тому для мене це не принципово. Але найбільше сподобався готель "В & В" в Будапешті (по комфорту і обслуговуванню).

Стосовно екскурсоводів)) Було приємно слухати пані Олю про творіння Антоніо Гауді та гору Монсеррат. Залишила враження екскурсія Слави (Ніцца, Монако, Монте Карло). Ну і звичайно захоплююча розповідь про Славенію, Любляну та озеро "Блед" чарівної Айгуль.

А також дякую всій нашій групі за теплі відносини в команді, за порозуміння, за сприяння комфортного відпочинку.

Бажаю всім успіхів!   До нових зустрічей!

Інші відгуки Галина

Реклама
Відгуки про інші тури