Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Природа Норвегії- це казка

"Важка і в той же час чудова поїздка. "

Відгук туриста Аккорд тур Sveta  (Нововолинськ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 26 червня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2023
Голосов 0 «

Відгук на тур Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

Все почалося дуже гарно. Дякуючи нашому керівнику групи Вікторії Гаврищук ми виїхали трішки раніше і кордон пройшли дуже швидко. А саме від першого дня, від швидкого проходження кордону залежить вся поїздка, через те, що переїзди дуже довгі. Варшава, ночівля в Варшаві, Другий день переїзд в Гданськ, о 10 вечора в Гдиню, посадка на паром, переїзд в Швецію в порт Карлскруна, потім в Гетеборг. Далі переїзд в готель під Осло Quality Hotel Leangkollen. Які тут чудові білі ночі, це треба бачити. Наступний день напевно самий класний, - Согнефьорд, Флом, Від Флома я чекала чогось кращого, але що можна чекати від туристичного міста. Далі довгий переїзд в готель Westland Hotel AS. Готель знаходився за Бергеном на фьорді. У ньому ми були 2 ночі. Я не знаю, хто складає ті маршрути, але то не є добре, тому що добиратися до нього треба 3 дні на оленях. 200 км в Норвегії, це як 500 у Європі. На другий день в Норвегії, хто хотів їхав в Берген і водопади, хто не хотів, лишався в готелі на фьорді. Язик Троля... Він дуже рідко набирається через причину вибору або Берген і водопади, або Язик Троля. Ось тут недопрацьовує Акорд тур. Ви або додайте до туру ще один - два дні, або не ставте такий вибір, треба, щоб частина пішла в одне місце, частина в друге. Але готелі тоді треба ставити нормальні, а не в чорта на кулічках, як був у нас. Третій день в Норвегії переїзд до льодовика. І знову їхати, їхати і їхати. А на льодовик дається 1 година. Це треба дійти по каменях, курцям виплюнути половину легень і повернутися назад. Зрозуміло, що багато до нього не дійшло, просто не встигло по часі. Тих, хто не їхав на льодовик, висадили у містечку Сонгтал на 4 години. Накінець то можна було відчути Норвегію, бо місто не туристичне. Ну і далі переїзд до Осло в готель Best Western Plus Oslo Airport. Коли перед тим у тебе були готелі з виглядом на фьорди, то тут з вікна видно, як злітають літаки. Слідуючий день в Осло зустрів нас дощем, це був перший дощ після Гданська, скажімо з погодою в Норвегії нам дуже пощастило. Після Осло ми поїхали в готель Good Morning + Halmstad в Швеції, а на слідуючий день переїзд в Копенгаген через Ересунський міст з фотопаузою. У Копенгагені було достатньо часу погуляти, дехто плавав на кораблику, я пішла в вільне місто Хрістіанія. Дуже сподобалося. Ну але це не для всіх. Я декілька років зимувала в Арамболі в Гоа, то мені прикольно. Ну і після Копенгагену переїзд в Hotel Sleep2Night. На другий ранок накінець то тим, хто не їхав в замки можна було виспатись, бо нас забирали в 10.30 і привезли до замку Фредеріксборг. Потім переїзд в Мальме, паром в Німеччину в Росток і далі переїзд до готелю в Лєгніці Hotel - Restauracja Chata Karczowiska.. Оце єдиний готель зі всіх, де ми були, про який можна сказати, що сніданки погані, на поляків це не схоже. Ну і останній день туру це Вроцлав, а потім переїзд додому. Кордон пройшли за 2 години, в 1.30 ночі були на вокзалі.

По туру, тур важкий, довгі переїзди, до нього треба морально готуватись, гуглити відстані ще з дому, тоді не буде ніяких несподіванок і невдоволень. Гід Вікторія чудовий керівник, відразу видно, що людина на своєму місці. Акорд туру переглянути логістику, або добавляти ще два дні. Спеціально не писала відстані, а тільки готелі, кому потрібно, загуглить сам. А взагалі Акорд тур відразу має писати кілометраж кожного дня, бо не всі люди готові до таких переїздів.

Мало не забула за автобус і водіїв. Автобус був на 57 місць, довгий. Людей було 40, тому багато сиділо по одному. Водії молодці, хоча їхали по тому маршруту перший раз, але все було добре. Їсти в автобусі нам ніхто не забороняв, бо крім автобуса практично на їжу і не було часу. Коли в тебе на нове місто є тільки 4 - 5 годин в кращому випадку, то їжа переходить на другий план, хочеться більше побачити. По продуктах, все що можете, візьміть з дому, або купіть у Гданську. І справа не в тому, що у Норвегії все дорожче рази в 3 - 4, а річ у тому, що у вас просто не вистачатиме часу.

Всім читачам рекомендую поїхати в Норвегію і подивитися 50 відтінків зеленого і 50 відтінків сірого.

Інші відгуки Sveta

Календарь 05.04.2023 - відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури