Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

НАЙКРАЩІ СПОГАДИ З Аккордом про СКАНДИНАВІЮ

"ЦЕ НЕПЕРЕВЕРШЕНО!!! ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРУ 10000000 БАЛІВ"

Відгук туриста Аккорд тур Oksana Heylo (Полтава) на тур
Поїздка: 17 липня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Фіорди Півночі!!!

Дуже дякую за організацію чудового відпочинку, за те, що за такий короткий проміжок часу ми змогли побачити стільки визначних місць та відпочити в Скандинавії. За враження, які ми запамʼятаємо на все життя, емоції, які важко передати словами. Знайомство з неймовірними людьми, без яких ця поїздка не була б такою щирою.

Приємно, що більшість екскурсій були українською мовою, вдало підібрані гіди, яких можна слухати годинами.

Окремо дякую керівнику Юлічці за її професіоналізм, за те, що все було продумано до дрібних деталей, вона робила все для нас, враховувала наші побажання, допомагала у всіх питаннях, які в нас виникали, дякую за атмосферу та настрій, які ти для нас створили. Порівнюючи з попередніми поїздками в Україні чи за кордон, такого відповідального ставлення до своєї роботи, як у Юлічки я ще не бачила і якби була можливість обирати подорож, де вона буде керівником, то я б їхала тільки туди.

Дякую водіям Олександру та Андрію за комфортну подорож. Враховуючи' що в турі'переважно жінки з дітьми ' водії завжди допомагали з багажем.

Поїздка, яка перевершила всі очікування. Деколи навіть здавалося, що не може все бути на стільки ідеально (але навіть на кордоні майже не було черг). Особлива подяка менеджеру Аккорд туру Вікторії Вдовиченко. З Вами співпрацювати - одне задоволення. АККОРД-ТУР - ВИ НАЙКРАЩІ!!! ВИ - ЛІДЕРИ!!!

Обовʼязково поїдемо з Вами ще багато раз️

Інші відгуки Oksana Heylo

Реклама
Відгуки про інші тури