Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цього разу Аккорд підкачав

"Зіпсували такий шикарний тур!"

Відгук туриста Аккорд тур alex_arch (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 серпня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Серпень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мелодія хвиль Адріатики. Відпустка в Хорватії

Знайома з Аккордом років 10 - їздила з ними разів 5... і цього разу востаннє: (Була я в турі "Мелодія хвиль Адріатики. Хорватія" в період з 11.08.23 по 21.08.23.

Організації нуль - від самого початку замовлення подорожі. У менеджера в офісі у Львові (Аліна) потрібно було самій витягувати інформацію щодо бронювання, в останні дні перед поїздкою дізнаватись що ти не їдеш теж якось неприємно, коли в тебе заброньована відпустка на роботі. Переносилась дата поїздки три рази. За день до подорожі Аккорд вислав інфолист, в якому була змінена програма з екскурсіями (викреслили Дубровнік) та основне місце проживання групи (не Макарська рів'єра). Як виявилось пізніше, всі туристи були шоковані таким підходом компанії.

Гід в автобусі Ольга Біленька - некомпетентна майже в усіх питаннях, можливо мало досвіду, можливо війна впливає на організацію в компанії... В чат, створений нею, подавалась не чітка інформація - її постійно треба було підштовхувати написати щось конкретніше про ціну, час та кількість. Вибивали з неї що могли і як могли.

Екскурсію, яка коштувала 86 евро і була запланована на 4 години, вона намагалась скоротити щоб приїхати раніше в готель та вона повинна була початись 0 12, а ми простояли 40 хвилин біля карти на вході та роздивлялись маршрут, замість того щоб ходити прекрасними місцями. Але туристи відстояли своє і з боєм відбили повноцінну екскурсію. З готелю також можна було виїхати на годину раніше - більшість була за, щоб не втрачати час відведений на екскурсію, але ні - у Олі на це знайшлись свої аргументи.

Екскурсію, що входила у вартість туру, замінили на іншу (вроді непогану), але і її не відбулось, замість неї нам показали маленьке нічим непримітне містечко...

Екскурсія на кораблику, яку замовило більшість групи, взагалі не відбулась, про що туристи дізнались за день до - аргументували це тим, що високий сезон та гід не змогла забронювати ресторан! А чому б це не зробити за 4 дні до, коли гроші в автобусі зібрані та все чітко та зрозуміло!?

Водії "лазили" кожного вечора напідпитку та замолажували молодих дівчат, які не велись на це, а вони ще й потім хамили у відповідь!!! В них ці 6 днів виявились також відпусткою, бо на екскурсії не набиралось бажаючих.

Автобус був чистим та, слава Богу, водії доставили нас в комфорті та цілими.

Готелі були чудові на свої три зірочки: привітний персонал та смачна різнопланова кухня, море чистюсіньке та з гарними краєвидами. Але це заслуга не Аккорд Туру, на жаль...

Р. S. Вдалось тільки накупатись та позасмагати, а побачити Хорватію ні.

Інші відгуки alex_arch

Реклама
Відгуки про інші тури