Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій казковий відпочинок

"Тур дуже сподобався, надзвичайно багато чудових місць, які варто відвідати та хочеться повернутися. Під час подорожі нас в багатьох містах супроводжувала веселка."

Відгук туриста Аккорд тур Чебурашка  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 10 вересня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Жовтень 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Нещодавно повернулась з туру в гостях у Швейцарії. Керівником групи була Оксана Гончарук. Було дуже приємно і несподівано, що ще до від'їзду вона созвонилася з нами мандрівниками, та допомогала словом та ділом. Во Львові відразу ж дала пораду де купити води. Під час подорожі розповідала нам дуже багато цікавого що чекає нас. Дуже грамотно з першого дня розмістила нас в готелі з тими людьми що згуртувалися за час подорожі, а це теж важливо з ким ти будеш жити в одному номері. Мандрівка була казковою та дуже цікавою, стільки краси навкруги.

Оксана ділилася з нами місцями сили, наприклад, водопад Райнфаль, давала цінні поради, всім розсилала в Вайбер час та точки збору та іншу інформацію, уладнувала всі питання в готелях. Коли їхали додому розповіла які є тури та в яких місяцях їх варто відвідувати.

В готелях були смачні та гарні сніданки, де всім всього хватало. Особливо мене сподобалося в Франції.

Дякую Акорду за цей прекрасний тур. Бажаю одного, щоб гарантовані тури були наповнені охочими мандрувати. З нетерпінням чекаю в жовтні заброньованої поїздки в Барселону.

Інші відгуки Чебурашка

Календарь 22.10.2023 - відгук на тур Барселона – Королева Півдня
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури