Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Омріяна Барселона

"Гарний тур по красивим місцям"

Відгук туриста Аккорд тур Чебурашка  (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 22 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Листопад 2023
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Барселона – Королева Півдня

Нарешті здійснилася моя омріяна подорож до Барселони. Правда довелося чекати пару місяців, бо кожного разу її переносили. Проте завдяки цьому я замість одного дорогого туру " Канстаньети Іспанського серця" з'їздила в два тура, що дешевші.

Про першу подорож " В гостях у Швейцарії" від 10 вересня я свій відгук залишила, кому цікаво знайде у відгуках Акорду.

А зараз мій відгук про тур " Барселона - королева Півдня" від 22 жовтня. Керівником групи була Надія Цвях.

Ще до від'їзду до Львова вона передзвонила всім та дала корисні поради. Наша група складалася із молоді, старшокласників та мандрівників різного віку. Надя зачарувала всіх, і старих, і малих.

Ми довго проходили таможню (7годин) бо перед нами було багато інших екскурсійних автобусів. Тому в Краків ми не попали і всі екскурсії змістилися. Це треба враховувати плануючи подорож і якщо ви маєте кошти, то краще знайти авторські тури інших туроператорів або їздити самостійно. Щоб потім не нарікати якщо щось не так складається.

Після екскурсії Зальцбургом ми довго гуляли нічним городом, для того щоб відпочили наші водії, як того вимагають євро правила. В Монте-Карло ми не попали, але це було тільки на краще бо коли проїжджали в напрямку Ніци там була злива, а яка екскурсія під дощем.

Проте Ніца зустріла нас сонячними обіймами та цікавою екскурсією. Далі був нічний переїзд та зустріч з величною Барселоною.

Готичний квартал з його вузькими вуличками це середньовічна Барселона. Не менш цікава і Барселона наших днів. Екскурсію Гауді та його творіння - це треба побачити та відчути. Для душі та серця була незабутня подорож до гори Монсерат. Там в старовинному монастирі у Чорної діви кожен загадав своє бажання. Це треба відчувати, бо описати це неможливо.

І знову нічний переїзд, а на рахунок зустріч з Венецією. Нам дуже пощастило, бо зранку було мало туристів і ми мали змогу зробити фото і послухати екскурсію без натовпу. Водний круїз теж сподобався бо ми побачили всю красу Венеції.

І нарешті був Відень в який я закохалася багато років тому теж подорожуючи з Акордом. Надя домовилася з іншою групою щоб нас двох доєднали до них.

А далі додому, до матінки рідної неньки України! Надя, щоб нам було цікаво зробила вікторину з питаннями по туру за які були подарунки за правильні відповіді. Щоб прикрасити довгі переїзди нам включали фільми підібрані зі смаком та цікаві. В кінці подорожі молодь кричала Надя - няша, а дорослі громко аплодували. Так дякують коли подорож дуже сподобалася.

Водіям окрема подяка за їх професіоналізм.

Так що буду чекати нових подорожей з Акордом!

Інші відгуки Чебурашка

Реклама
Відгуки про інші тури