Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні канікули у романтичній Італії

"Дякую ЗСУ та АКОРДТУРУ за можливість організувати для Луцьких дітей такі незабутні канікули в Італії!"

Відгук туриста Аккорд тур Наталі (Луцьк) на тур
Поїздка: 28 жовтня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Грудень 2023
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Чао, Італія! 2 дні в Римі + Флоренція і Венеція!

Канікули в Італії - це не лише можливість відпочити, а й збагатитися інтелектуально, духовно, знайти нових друзів, отримати нові враження та зарядитися емоціями! Саме так вирішили провести свої канікули учні Луцького ліцею №21 імені Михайла Кравчука. Бажаючих було чимало! Зібралася група 67 чоловік. Вікова категорія туристів була різна: діти від 10 до 17 років, мами та вчителі. Проте, протягом тижня подорожі ми відчували себе єдиною сім'єю, намагалися бути пунктуальними та добропорядними по відношенню один до одного. Програма була дуже насиченою, але надзвичайно цікавою! Дякуємо АКОРДУ, що врахували наші побажання щодо туру.  

Та особливі слова вдячності хочеться сказати надзвичайно толерантній, скромній, розумній, ерудованій, життєрадісній, завжди оптимістично налаштованій та компетентній у своїй справі - нашому гіду Юлії Жирновій!

Мені особисто доводилося побувати у дев'яти турах організованих АКОРДОМ. Але з дев'яти гідів кращими можу назвати лише трьох: Христину Петренко, Аню Веселову та Юлію Жирнову! Ці дівчата надихали своїми розповідями, вміли зацікавити, розбурхати почуття та емоції. З ними будь-які питання вирішувалися миттєво! Завдяки їм кожна подорож не просто закарбувалася в пам'яті, а й викликала бажання далі вивчати Європу і не тільки.

Отож, дякуючи Юлії Жирновій, яка ще в турі по Італії розрекламувала нам Лапландію, маємо бажання знову поїхати в тур та зустріти Новий 2024 рік разом із Сантою у Фінляндії.  

А для тих, хто ще не був у турі по Італії, рекомендуємо "Чао, Італія! ". У перший день дорога була довгою, та успішне проходження кордону дало нам можливість помилуватися вечірнім Будапештом, сидячи з келихами шампанського у кораблику, який під звуки незабутніх мелодій катав нас по Дунаю.

Після нічного переїзду другий день ми провели у столиці романтиків і закоханих - Вероні. Це - захоплююча історія для кожного туриста нашої групи. А Італійський Діснейленд -  Гардаленд - це місце, де переплуталися казка і реальність, а дитячі емоції просто зашкалювали!

Незабутня Флоренція, помпезний Рим, грандіозний Колізей, величний Ватикан, середньовічні церкви, загадкові вузенькі італійські вулички, романтична Венеція та її канали, гондоли, венеціанські маски, забавна Пізанська вежа, італійська паста, піца... - це мрія кожного!

Тиждень пролетів, як один день! Не вистачало часу на всі забаганки! Довелося пожертвувати однією екскурсією, щоб виділити час на шопінг. Але дві години виявилося замало! Хотілося придбати сувеніри близьким та друзям. Тому радимо їхати в цей тур на більше днів!  

Нічний переїзд та кілька довгих вечірніх переїздів не втомлювали нас, оскільки передбачлива Юлія заздалегідь підготувала нам серію цікавих україномовних фільмів та мультиків, які теж були вдало підібрані нею, адже частина з них були зняті в Італії, або про Італію.

Отож, щиро вдячні АКОРДУ за незабутній тур по Італії! Сподіваємося, що Юлія Жирнова буде нашим гідом у Лапландії!

Інші відгуки Наталі

Календарь 28.01.2023 - відгук на тур Зустріч з Сантою в Лапландії
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури