Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Новорічні пригоди у Лапландії

"Мрія дитинства кожного - зустріч із Санта Клаусом! Неймовірні емоції, яскраві враження та незабутні подарунки! Наша мрія здійснилася! "

Відгук туриста Аккорд тур Наталі (Луцьк) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 28 січня 2023
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Січень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустріч з Сантою в Лапландії

Вперше у своєму житті наважилася зустріти Новий рік за межами України. Нас зібралася невеличка група туристів з Луцька у кількості 17 чоловік. З них - дванадцятеро дітей.

28 грудня 2023 ми вирушили у подорож через країни Балтії до Лапландії!

Кожен новий день - це нові враження та емоції! Ми всі потрапили у зимову казку! Оскільки і в Латвії, і в Естонії було засніжено та дуже холодно - до - 17 *С!

А Фінляндія була схожа на царство Снігової Королеви! Проте, низька температура (-26*С - 36*С) не зіпсувала наші плани!

У перший день у Фінляндії ми попали на оленячу ферму. Довірливі добрі олені підходили до нас не боячись, їли з рук мох та давалися почухати їм шийку! Як діти, так і дорослі були у захваті від такого тісного спілкування. Оленів було набагато більше, ніж самих туристів. Вони ходили між нами наче домашні тваринки. Це було чудово!

Потім кожен з нас мав можливість покататися на санях в упряжці оленів! Емоції зашкалювали! Після чого гостинні господарі ферми напоїли нас смачним гарячим чаєм та пригостили домашньою випічкою.

Виявилося, що господар ферми за освітою педагог. Він приготував цікаву розповідь з мультимедійною презентацією про життя людей та оленів на фермі і в природі. Окрім емоцій та вражень ми отримали багаж нових знань!

Втомлені, але щасливі, ми прибули у готель та готувалися до зустрічі Нового 2024 року.

Звичайно, головною метою нашої подорожі була зустріч із Сантою! І це був особливий день - 1 січня - перший день Нового 2024 року! Тисячі людей з різних країн світу прибули сюди не лише за подарунками, а також кожен мав можливість поспілкуватися із Сантою. А добрі Ельфи завжди усім допомагали порадами. Кожен міг відправити лист від Санти своїм рідним та друзям.

Вразив також Санта-Парк своїми атракціми, майстер-класами та шоу….

Ми подорожували тиждень, тому є про що розповісти.

Але особливо запамʼяталися наші північні друзі - хаскі! Усі туристи з величезним задоволенням прокаталися на санях упряжкою з 10 собак. Знову усіх огорнув сплеск емоцій! А замерзлі руки нам зігрів смачний гарячий місцевий напій глього та тепла юрта, в якій якось по-сімейному горів яскравий вогонь.

Багато чого хочеться згадати: це і транзит величезним поромом через Балтійське море, і екскурсія у науковий центр «Евріка» у Гельсінкі, і чудові знайомства зі столицями країн Балтії - Ригою, Таллінном, Гельсінкі…

Особливі слова подяки за організацію нашому гіду - Юлічці Жирновій. Я вже вдруге подорожую з нею! Дякую Акорду, що дослухався до наших прохань! Юля - професіонал своєї справи! Вона не лише знає іноземні мови, а й добре обізнана з історією та культурою тих країн, куди везе туристів. Вміло та швидко вирішує усі проблеми. Але, на жаль, не завжди усе від неї залежить.

Не можу не згадати одну із прикрих ситуацій, з якою ми зіткнулися.

Напередодні туру нам надіслали програму та ціни на екскурсії. Оскільки у нас була своя організована група, то перед поїздкою усі були ознайомлені з програмою та цінами. Тому без проблем визначилися з екскурсіями. Батьки виділили кошти дітям. Але, щойно ми сіли в екскурсійний автобус у Львові, нам одразу ж роздали нові програми та ціни, які були набагато вищі від раніше пропонованих. Усі туристи були не готові до цього фінансово та морально. Тому нам, на жаль, довелося відмовитися від деяких екскурсій.

Це був вкрай неприємний сюрприз, який суттєво зіпсував усім настрій.

Тому велике прохання до Акордтуру НЕ РОБИТИ таких неприємностей під час туру!

Також не всі були готові до таких міцних морозів! Що зіпсувало нам катання на снігоходах! Не були готові до нього й самі організатори - власники снігоходів.

Проте, дорослі туристи навчені шукати не лише погане, а й позитив в усьому.

Загалом є що згадати! І, на щастя, більше хороших моментів!

Комфортабельний автобус та чудові водії Василь та Валентин теж заслуговують неабияких слів вдячності! В автобусі завжди було чисто та тепло!

Програма туру цікава та насичена.

Інші відгуки Наталі

Реклама
Відгуки про інші тури