Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Нарешті вдалося хоч трішки відволіктись."

Відгук туриста Аккорд тур lena_s (Харків) на тур
ще
27
фото
Поїздка: 22 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні



З Акорд - туром подорожую впродовж багатьох років. Жодного разу не залишилась незадоволеною. І хоча так сталося, що планувала поїхати в зовсім інший тур, який на жаль не відбувся, не розчарували і цього разу. У зв’язку з цим, хочу подякувати менеджеру Ярославу з туристичної агенції «My Travel», який запропонував нам на заміну тур «Кастаньєти іспанського серця» та оперативно все переоформив.

Тур дуже змістовний та інформативний. Під час туру відвідали 7 країн побачили дуже багато цікавинок різного плану: мальовничі куточки природи, міста з прекрасною старовинною і сучасною архітектурою, мали можливість відвідати релігійні святині.

Автобус.

Дуже зручний, чистий, все працювало, зарядки для телефонів біля кожного місця.

Готелі.

Усі готелі з нормальними умовами. Лише один був більш аскетичний, але це був транзитний готель на одну ніч. З готелем біля Барселони, вважаю, нам пощастило: море, перша лінія.

Харчування. У всіх готелях, за виключенням одного, шведський стіл. Сніданки десь більш десь менш різноманітні, але загалом цілком пристойні.

Екскурсії.

Екскурсії, що входять у вартість туру, цікаві, досить змістовні. Враховуючи короткий час проведення, включають найцікавіше, що можна побачити за півтори години.

Факультативні екскурсії, які відвідувала.

Бернський Оберланд і долина водоспадів.

Екскурсія дуже цікава. Краєвиди надзвичайно мальовничі. Дуже красивий водоспад. Чудове містечко Інтерлакен. Нам пощастило побачити одну з самих відомих вершин Швейцарії - Юнгфрау. Але, якщо ви плануєте побачити водоспад Трюммельбах, то під час цієї екскурсії ви його не побачите.

Гауді і його творіння.

Екскурсія цікава, дуже змістовна, враховуючи час, який на неї відводиться. Екскурсія включає зовнішній огляд Sagrada Família, та відвідини парка Гуеля. Але Каса-Міла́ та Каса-Батльо ви побачите лише крізь вікно автобуса. Якщо плануєте зайти всередину Sagrada Família, самостійно замовляйте квитки заздалегідь. Ми намагалися придбати за три дні, але квитків не було навіть на тиждень вперед.

Священне місце – Гора Монсеррат.

Як на мене, одна з найцікавіших екскурсій туру. Навіть, якщо ви вже бачили подібні монастирі у горах (монастирі Метеори, Острог, монастир Хозева) цей монастир все одно треба побачити.

Історія Сальвадора Далі і Середньовічна Жирона.

Екскурсія включає відвідини музею Сальвадора Далі у Фігересе. Музей дуже цікавий, навіть, якщо не бути палким шанувальником творчості Сальвадора Далі. Але на огляд експозиції відведено замало часу. Фізично неможливо оглянути все, якщо вам дали трішки більше години. А подивитися є на що. Чого вартує одна тільки «кімната скарбів». Тільки на неї потрібно мінімум пів години. Можливо потрібно розділити Жирону і музей Далі. Щоб можна було вибрати для себе щось одне: але спокійно подивитись, а не бігти з виряченими очима, надзвичайно цікавий музей, або також спокійно подивитись дуже гарне старовинне місто, яке безперечно заслуговує на увагу, але аж ніяк не на бігу. Бо за той час, який відведено на екскурсію у місті, до толку нічого побачити не встигнеш.

Бергамо.

Місто надзвичайно гарне. Екскурсія дуже цікава.

Альпійська казка – озеро Блед.

Must see place за версією багатьох туристичних форумів. Недаремно вважається одним з найкрасивіших озер Європи.

Загалом усі екскурсії, що відвідала, сподобались. Тур вважаю дуже вдалим. За це насамперед хочу подякувати керівнику групи Марії Максимович, за її доброзичливість, професійність та бажання зробити наш відпочинок якомога більш зручним та цікавим, а також нашим чудовим водіям - двом Василям, завдяки яким ми комфортно їхали та всюди встигали. Хлопці навіть самі складали наші валізи, і це економило багато часу. Також хочу подякувати усім туристам нашої немаленької групи за дружню та доброзичливу атмосферу, яка була в групі впродовж усього туру. І звичайно фірмі Аккорд-тур за організацію таких чудових подорожей.

Інші відгуки lena_s

Голосов 1
Календарь 23.06.2015 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури