Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знайомство з фьордами або скандинавські мотиви!!!

"Тур дуже насичений та цікавий, саме для тих, хто любить природу, високі гори з водоспадами, глибокі води з мальовничими острівками і готовий до пригод. "

Відгук туриста Аккорд тур flower (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 14 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур Знакомство с фьордами... или скандинавские мотивы!!!

"Знайомство з фьордами або скандинавські мотиви!!! "

Керівник: Ірина Кашина, дати: 14.06-21.06.2015

Тур дуже насичений та цікавий, саме для тих, хто любить природу, високі гори з водоспадами, глибокі води з мальовничими острівками і готовий до пригод.

Особлива вдячність Аккорд-туру за детально продуману програму, гіду Ірині та водіям Миколам (!) за професійну роботу!

Напишу більше поради для тих, хто вибирає тур, аніж свої враження, бо враження передати неможливо - вони найкращі, і ще довго в моїй голові сидітиме образ Согнефборда та Нерейфьорда, а також мереживо зі швецьких острівків.

Перш за все наголошу на перевазі паромної переправи: для тих кому в автобусниках бракує магазинів duty free - на паромі ви таке знайдете та ще й з помірними цінами, в порівнянні з такими магазинами в аеропортах. Обов'язково не полінуйтесь прокинутись о 5-6 ранку - в час, коли паром підпливає до території Швеції, бо територія Швеції починаєтся з малесеньких покритих лісом острівків, на яких розташовані 1 чи 2 будиночки. Картина дуже мальовнича! Ви також можете замовити сніданок на паромі (11,5 євро) і насолодитись ним, спостерігаючи за островами, які "пропливатимуть" за вікном. Сніданок - це шведський стіл: є і червона риба, і оселедці різного приготування.... багато фруктів, різні йогурти, м*ясні вироби.... одним словом, їжа на будь-який смак!!!

Раджу взяти з собою в тур невеличку складну парасольку та хороший дощовик, бо саме цих речей мені бракувало у дощовитії Скандинавії. Дощ може пуститись у будь-який момент і так само закінчитись.

Також зверніть увагу, що у скандинавських країнах розрахунок у місцевій валюті: норвезькі, швецькі та датські крони. Для зручності краще брати з собою платіжну картку та розраховуватись нею навіть за сувеніри. Валюту можна поміняти на паромі і краще це робити в перші хвилини відправлення парому.

The Must в даному турі звісно фьорди! Якщо подорожуєте навесні чи на початку літа, дуже добре мати теплі речі, бо все ж таки це Скандинавія, де досить прохолодно. температура повітря під час моєї подорожі становила 11 градусів, подекуди лежав сніг... Круїз на кораблику, проїзд по Фломській залізниці та піша прогулянка до місцевого водоспаду у Фломі - це все заради чого варто їхати у тур!!!

Перед поїздкою в Осло прочитайте в інтернеті про музейний острвів та про музеї, що там знаходяться, бо є досить цікаві. Цього разу в екскурсію на острів входила ще й екскурсія в музей вікінгів, яку проводила екскурсовод Наталія, корта перевернула з ніг на голову всю мою уяву про вікінгів!

Також в Осло можна прогулятись до королівського парку й далі у парк скульптур Густава Вігеланна.

Далі за програмою Копенгаген. Тут вже можна розраховуватись і в євро, та решту можуть дати у місцевій валюті. Скандинави, як ніхто, полюбляють каву і п*ють її величезними півлітровими горнятами, що вважеється у них маленькою або середньою порцією. Варто відвідати замок Розенборг. Щодо каналів Копенгагена, то треба бути готовими, що може лити дощ всю годину, тому краще на дану екскурсію замовляти критий кораблик без аудіогіда, якщо велика вірогідність дощу.

Берлін вразив мене парками… От не думала, що це місто може мені сподобатись. Та воно мене вразило пахучими липовими алеями та буйністю зелені… Місто з велечезною купою музеїв, серед яких найвідоміший це Пергамон.

Тур раджу вибирати з заплющеними очима – чудова програма, все продумано до дрібниць! Буде в мене можливість наступного року, поїду залюбки!

Номінації відгука "Знайомство з фьордами або скандинавські мотиви!!!"

0

Інші відгуки flower

Календарь 25.03.2017 - відгук на тур Перше кохання... Прага
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури