Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відкриття Швейцарії

"Будьте готові до сюрпризів. "

Відгук туриста Аккорд тур flower (КИЇВ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 15 серпня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Альпійське трі "о" Мюнхен, замок Нойшванштайн, Цюріх і Відень!

Тур обирала заради Інтерлакена, Панорамної дороги Гроссглокнер та льодовика Пастерце. Натомість, через гіда Тараса (як згадаю прізвище, відкоректую відгук), Інтерлакен ми не побачили, до льодовика доїхали лише тому, що я перед поїздкою продивилась фото чоловіка, який саме повернувся з даного туру, та запам*ятала, як виглядає Пастерце... Гід же просто зупинив автобус поверед Панорамної дороги, вказув пальцем на якусь гору, і сказав: "Он там льодовик... фотографуйтесь"... потім ще довго розказував якісь байки... Врешті-решт до льодовика ми попали на 15 хвилин лише - це галопом добігти до оглядової площадки і таким же галопом назад до автобуса.

Відкриттям для мене в турі було місто Берн - навіть не уявляла, що десь у світі є таке чисте місто з привітними людьми, де все зроблено для людей - парки відпочинку, відкриті басейни, місця для барбекю у парках, навіть громадські туалети...

Через зміну маршруту в турі вдалось також побачити на власні очі Рейнський водоспад. Сила води вражає!

Екскурсія до Замку Нойшванштайн - знову ж таки завдяки гіду - була дуже погано організована, тому, при нагоді, відправлюсь туди ще раз, як і на Панорамну дорогу Гроссглокнер та льодовик Пастерце.

Інші відгуки flower

Календарь 25.03.2017 - відгук на тур Перше кохання... Прага
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури