Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Яскравий і незабутній тур.

"Яскравий і незабутній тур. "

Відгук туриста Аккорд тур Oni (Харків) на тур
Поїздка: 03 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Яскравий і незабутній тур, що дозволяє не лише приємно провести час та насолодитись краєвидами Карпатських гір, лісів, полонин і річок, а й ближче ознайомитися з культурою Прикарпаття, відчути гордість за самобутність і розмаїття Західної України, величність єдиного українського народу і його країни.

Насичена програма, багато цікавої інформації, досить доброго рівня сервіс, затишні готелі також додають бажання ще й ще відвідувати ці місця разом із «Акорд-туром».

Особливу подяку хочеться висловити гіду – Марті Дропа, яка самовіддано і професійно була з нами протягом всього маршруту. Вражає закоханість цієї людини у свою працю, рідну землю і українців. І навіть ті недоліки (оператору потрібно щось робити, по-перше, з гарантованим комфортом в автобусі, як мінімум, забезпечивши всі машини кондиціонерами, адже дороги такі, що навіть невеликі відстані у 100-200 км приходиться долати за 3-5 годин, по-друге – необхідно вивести на відповідний рівень сніданки, оскільки «комплексний сніданок» в готелі «Станіславський» собівартістю 6-11 грн навряд чи може задовольнити більшість туристів та відповідати сучасним уявленням), які, взагалі-то, притаманні будь-якій справі, були нівельовані високими організаторськими здібностями і турботою Марти, її індивідуальним психологічним підходом, талантом від бога і професіоналізмом.

В’ячеслав і Галина, м. Харків (тур «А над Говерлою – хмарки», 03-08.08.2015 р.).

Номінації відгука "Яскравий і незабутній тур."

0

Інші відгуки Oni

Календарь 25.07.2016 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури