Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закарпатський колорит

"Подорож до Західної України з «Аккорд-туром» стала для нас вже другою після сходження на Говерлу у минулому році. "

Відгук туриста Аккорд тур Oni (Харків) на тур
Поїздка: 25 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Подорож до Західної України з «Аккорд-туром» стала для нас вже другою після сходження на Говерлу у минулому році. Зрозуміло, що, порівняно з туром «А над Говерлою – хмарки», «Свіжість джерел Закарпаття» приваблює більше мандрівників, оскільки є значно легшим фізично, й не випадково, що оператором було зібрано на цей час дві повноцінні групи.

Отримавши позитивні враження від долинного Закарпаття України та відчувши надзвичайну насолоду від його гірської місцевості – красот гірських смерекових схилів, стрімких водопадів, річок та розкішних полонин, під враженнями національного колориту і збереження його автентичності у багатьох проявах, ще більше розумієш свою країну, таку різну зі сходу на захід і таку рідну для кожного з нас.

Помітно, що туроператором проведено значну і ефективну роботу (це і насичена факультативна програма, і здебільшого доброго рівня, затишні готелі, і налагоджений сервіс), адже час туру сплинув як один день (а може, й сон).

Мабуть, слід сказати про ознаки бюджетності туру, що притаманні переважній більшості турів Україною. Зрозуміло, що позитивним чинником є доступність територіальних цін у всіх сферах для нашого пересічного співвітчизника. Поряд з цим, подорожуючим слід бути готовими до так званих континентальних сніданків, окремих незначних недоліків готельного сервісу, забезпечення температурного комфорту у салоні автобуса. І ще трошки про «факультатив», що як термін визначається як «додатковий і необов’язковий». Навряд чи в такому турі додатковою і необов’язковою можна вважати, наприклад, екскурсію до озера Синевир й т. ін. Та й взагалі без «факультативів» програма туру аж ніяк не була б такою насиченою. Хоча це вже з розряду комерції, маркетингу і економіки...

Але ж, як то кажуть, не місце красить людину, а навпаки, людина місце. І з цього приводу не можна не відмітити ту надважливу роль, яку виконано супроводжуючим групи Юрієм Славіком та водієм автобуса паном Миколою (саме так ми його звали). Вже в перший день здавалось, що знаєш Юрія досить давно, і навіть складно розуміти, як йому вдається бути, з одного боку, таким близьким і уважним до всіх подорожуючих, а з іншого – чітко організованим та дисциплінованим, що неодмінно передавалось і всім нам, і завдяки чому група вмить стала однією сім’єю. Знов таки, вражає здатність цієї людини так сильно любити свою землю і людей, містити в собі стільки цікавої інформації. Щодо пана Миколи, то він протягом подорожі для всіх нас був, так би мовити, надійним фізичним щитом, оскільки специфіка будь-якого автобусного туру більшою мірою пов’язана з переїздами. І хоча відстані у цьому турі прийшлось долати незначні, дорога є дорога, тому впевненість і професіоналізм нашого водія були в нагоді. До того ж, у салоні завжди було чисто і свіжо зранку. Отже, ще раз, щирі слова вдячності нашим Юрію та Миколі.

Головним же вважаємо, що якщо б нас запитали, чи поїдемо ми ще з «Аккорд-туром» у Карпати, не вагаючись відповіли б «так».

В’ячеслав і Галина, м. Харків (тур «Свіжість джерел Закарпаття», 25-30.07.2016 р.).

Номінації відгука "Закарпатський колорит"

0

Інші відгуки Oni

Календарь 03.08.2015 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури