Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Затишна Прибалтика)))

"Надзвичайно комфортний та зручний тур. Прибалтика без поспіху. "

Відгук туриста Аккорд тур MaryN (Львів) на тур
ще
31
фото
Поїздка: 30 квітня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійська подорож Стокгольм та Гельсинки Вільнюс, Рига, Таллінн

Вирушали в мандрівку ми на травневі свята. Перший день ми провели в дорозі споглядаючи краєвиди Польщі з вікон. Ночували в містечку Августов на теренах Польщі. Милий котедж, але сніданок був достатньо одноманітним.

Наступного дня ми провели у Вільнюсі та після екскурсією столицею Литви помандрували до Тракайського замку. Часу досліджувати Вільнюс після оглядової екскурсії практично немає, хоча в місті є ще що побачити і де гуляти самому. Та Тракайський замок вартий відвідин. Навіть його місце розташування говорить за себе, адже знаходиться він посеред озера.

Третього дня ми опинилися у Ризі. Екскурсію нам провела чарівна пані Тамара, надзвичайно милий та привітний гід. В Ризі можна відчути себе маленький дослідником надзвичайної архітектури, яскравої та граційної. Таке враження, що усі ці будиночки мають свою душу і неймовірно бажають розказати мандрівникам свою історію. А потім цього ж дня ми побачили Юрмалу та Балтійське море. З погодкою нам не дуже пощастило, падав дощ і від моря дув неймовірно холодний вітер. Звісно в Юрмалі можна побачити величезну кількість дач, але само по собі це містечко є просто курортом, в якому усюди витає спокій.

А четвертого дня був Талін. Красиве середньовічне місто з муром. А ще там продають неймовірні горішки із різними смаками та марципани.

Наступного дня ми на паромі вирушили в Хельсинки. Столиця Фінляндії зустріла нас сонячної погодою, хоча мене здивувала відсутність листочків на деревах. Зима там тривала довго. Північна країна як не крути. Хельсинки - цікаве місто, в ньому є щось своє особливе і сучасне та навіть готичне.

По дорозі додому ми ще встигли завітати у Каунас. Неофіційна студентська столиця Литви, молоді там неймовірно багато.

Керівником групи був Олександр Ковбасюк, надзвичайно шустрий та цікавий хлопець, який умів знаходити спільну мову зі всіма туристами.

А взагалі Прибалтика справила на мене неймовірно захоплююче враження та бажання повертатися туди знову і знову.

Номінації відгука "Затишна Прибалтика)))"

2

Інші відгуки MaryN

Календарь 29.12.2014 - відгук на тур I ♥ Switzerland!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури