Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Карпатський дзен

"Яскраві враження та позитивні емоції!"

Відгук туриста Аккорд тур Helga  (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 08 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Хочеться поділитися враженнями про рейс 831. З Акордом подорожуємо вдруге, але по Україні вперше. Тур дуже цікавий, насичений цікавими екскурсіями. Окрема велика подяка нашому гіду Теодору Олачу. Не дивлячись, на те, що люди в групі були дуже різні і за віком і за темпераментом і за уявленнями про відпочинок в Карпатах, він зумів створити дуже доброзичливу атмосферу в групі, завжди був на позитивній хвилі, умів розвеселити та підтримати в різних ситуаціях.

Щодо готелів. Надія у Франківську - просто чудовий готель, що відповідає кількості зірок та залишає чудові враження та бажання повернутися. Сніданки просто чудові, на будь-який смак та апетит. В номерах чисто, є фен!, персонал ввічливий, близько до центру. Станіславів взагалі лишив дуже гарні враження, навіть пси у ньому завжди посміхаються! Смачно поїсти рекомендую в «Десятці», ціни вражають, порції на двох гарних чоловіків, атмосфера чудова, раджу спуститися в нижній зал, там смачніше! Смачна кава та тістечка в кав’ярні «Говорить Івано –Франківськ», знаходиться недалеко від Ратуші.

Тому після цього другий готель-Станіславський в Яремче, дуже програвав, номери не прибиралися дуже давно, все брудне, білизна в плямах була у всіх номерах. А сніданки для тих, хто планує відмовитися від їжі - порції маленькі, чай завжди холодний, каву пропонують придбати за окрему платню, але після таких сніданків, думаю її заварюють не один раз. Чай карпатський пропонують за цінами кафе у Києві, хоча за смаком і кольором він схожий на святу воду. Тому рекомендуємо придбати на базарі сировину, взяти на рецепції чайник та насолодитися смаком карпатських трав дешево та сердито. Готель далекувато від центру, десь хвилин 40 пішки, зате до водоспаду та базару дуже близько.

А взагалі враження від екскурсій, спілкування з прекрасними людьми та оптимізм нашого гіда це все компенсували.

Були на всіх екскурсіях, як обов’язкових, так і факультативних. Тур спланований дуже вдало, був час і для духовного, і для екстриму, і для пошуку карпатського дзену. Думаю кожен знайшов те, що шукав. Дійсно намисто!

Найбільше сподобались екскурсії на Маняву. Відвідали скит, потім незабутня поїздка на ЗІЛах до водоспаду, це було вперше в житті, думаю не востаннє! Обов’язково беріть купальник, навіть, якщо не вмієте плавати, бо будете шкодувати!

Найкращий екскурсовод – Любомир, він же Любчик, з яким подорожували по скелях Довбуша. Активний, веселий, цікавий. Раджу погоджуватись на всі його пропозиції, буде класно!

Радимо дегустацію карпатських наливок, які дійсно ексклюзивні (ми спробували різні) У пана Романа найкращі, хоча трохи дорожчі, але виготовлені з любов’ю. Відсутність головного болю на наступний день про це свідчить!

В Буковель потрапили під дощем, але підйомники працювали, це також було вперше в житті, тож враження тільки позитивні.

Головна порада - зручне взуття, теплий одяг та дощовики (яка б не була погода у вашому місті) та гарний настрій. Бажаємо всім незабутніх вражень від Карпат!!!!!!!!

Номінації відгука "Карпатський дзен"

12

Інші відгуки Helga

Календарь 07.09.2019 - відгук на тур Амстердам… Forever 
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури