Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Таємне побачення Несебр Стамбул та Бухарест

"Яскраво. Цікаво. Феєрично."

Відгук туриста Аккорд тур Борщ (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Таємне побачення… Туреччина + Болгарія!

На Новий 2020 Рік мав задоволення відвідати тур "Таємне побачення… Несебр, Стамбул та Бухарест". Цього разу виїзд був з Одеси 28.12.2019 року о 4-30 ранку. Все склалось вельми пречудово!

Багато було цікавих новинок та знайомств із новими для мене країнами - Болгарія, Турція та Румунія. Одних перетинів кордону набралося аж півтора десятки. Але ця процедура була напрочуд швидкою і не вкрала в нас час на подорож. Окрема подяка водіям, вони досконало знали свою справу і ми змогли встигнути вчасно всюди. Гіди у кожній країні були просто фантастичними. Закохані у країну та свою роботу люди - пані Яна у Несебирі, колоритний Байрам у Стамбулі, пані Наталя у Велико-Тирново та пані Христина у Бухаресті. Щиро дякую за Ваші розповіді та енергетику!

Болгарія подарувала нам зелене довкілля, квітучі троянди та чудові краєвиди. Часто зустрічались ознаки рядянського минулого, але вцілому по новобудовах та облаштованих нових готелях обабіч моря відчувався інтенсивний розвиток туристичного бізнесу у країні. У Варні для нас дуже приємним подарунком після довгої дороги через Україну, Молдову та частину Болгарії виявився чудовий релакс у вигляді термального басейна. Потім був Несебир - місто 40 церков, місто-історія. Він по праву є культурною спадщиною ЮНЕСКО. Архітектура, атмосфера старовини просто вражає. Як на мене є певна схожість із рибальським селищем у Будапешті - то й же неповторний шарм та зупинка у часі та просторі. На зворотньому шляху нас чекала екскурсія по Велико-Тирново – невелике гірське місто з старовинною фортецею та чудовою архітектурою. Особливий шарм вузьких вуличок, балконів увитих плющем та оповитого річкою острова з пам’ятника засновникам. Дуже смачна чекала нас у селищі Арбанасі – неперевершені по смаку вина та наїдки. Доречі, вина саме тут на мій погляд були самими смачними за усі дегустації та вечері туру. Особливе подарунок – десерт! Рекомендую, обирайте, не пожалкуєте!

Турція зустріла дощем, але він не завадив закохатись у місто-легенду з неповторною історією, минулим та яскравим сьогоденням - Истамбул. Безліч різних Мечетей, голоса муедзинів, контрасти на кожному кроці, незвичні речі у житті та побуті для европейців. Не зможу виділити якусь конкретно з мечетей, що ми бачили. Всі - просто шедеври! Зовні ніби-то схожі - будівля мечеті, мінарети, але при цьому кожна має свою історію, родзинку у будівлі та оформленні. Все потрібно бачити на власні очі - мозаїки та фрески на стінах, ліхтарі освітлення, каліграфію у написах імен пророків, відчувати пружність червоного килима і намоленість цих місць. Палац «Топ Капи» дав можливість уявити життя султана, його яничарів, гарема, кухарів та численої прислуги. Без історії кохання Сулеймана та Роксолани годі й уявити собі Истамбул. Кохання творить дива та по праву володарює світом. Цистерна Базіліка вразила неземним освітленням та інженерною продуманністю. Неперевершена «Нічна морска прогулянка по Босфору» дала можлівість скоштувати національні іжу та напої під чудовий музичний супровід. Танок дервішів та живота не залишив байдужими нікого. Цікаво, яскраво і феєрично у поєднанні з краєвидами вечірнього Истамбула.

Новий Рік припав на Бухарест. Завдяки нашим водіям ми встигли своєчасно заселитись, підготуватись до свята і вирушити назустріч салютам, новорічному келиху шампанського та зустріти народження першого дня новому року життя. Дуже яскраво, колоритно і незважаючи на величезнукількість людей на площі перед Палацем продумано та безпечно.

Готелі та сніданки повністю відповідають сподіванням. Ночівля у Бухаресті подарувала не лише незвичне розташування номерів, але й шикарну панораму на місто.

Завдяки чудовій команді, що зібралась з усієї України тур був легким, цікавим та яскравим. Дякую усім за радість спілкування та пізнання нового! Наш відповідальний за тур Реваз Нарчемашвілі доклав усіх зусиль, щоб ми отримали задоволення від екскурсій, подорожі вцілому і не мали жодного клопоту ані з побутовими ані з будь-якими іншими дрібницями без яких не буває жодної подорожі.

Акорд Тур – ви накращі! До нових зустрічей!

Інші відгуки Борщ

Календарь 19.10.2019 - відгук на тур Пікнічок в Амстердамі 
Голосов 0
Календарь 27.12.2018 - відгук на тур Сонячний поцілунок Барселони
Голосов 0
Календарь 20.10.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури