Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Арабеска!

"Ніякі фото і відеоролики навіть на 10 відсотків не дадуть відчуттів, отриманих в подорожі!"

Відгук туриста Аккорд тур Sh (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 березня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2021
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецька Арабеска…

Не було б щастя, так нещастя помогло! Світові проблеми з коронавірусом, скасовуються і переносяться тури один за одним, а тут попала на очі программа «Турецької Арабески»!

Два слова «Памуккале» і «Каппадокія» вирішили все! Це ж в одному турі два унікальних місця, де я давно мріяла побувати!

Перш за все, нам дістався мабуть найкращий з автобусів, що були на моїй пам’яті – новенький Мерседес, зручний і комфортний, з окремими персональними моніторами для кожного окремо!

Це нас неабияк врятувало на довгих переїздах в перші дні! Першою родзинкою туру для мене стала переправа в м. Чанаккале на поромі через протоку Дарданелли! Босфор всі очікують побачити, а от з Дарданелли не всім пощастить!

Далі Туреччина… І почалось найцікавіше – унікальні, неповторні природні ландшафти, історичні місця, місцевий колорит! Ніякі фото і відео не зможуть передати ці масштаби, цю велич, відчуття і пережиті емоціції. Втоми вже не відчував ніхто! І підйом о 4 ранку для польоту на кулях не злякав – адже найкрасивіше світанок зустріти в горах з повітря! Це треба БАЧИТИ!

Про Стамбул можна розповідати довго, так як і подорожувати цим містом! Понад 160 км в довжину, з населенням 20 млн – це півУкраїни! Тут скільки днів не буде, все одно мало!

Хочу висловити подяку нашому супроводжуючому – Володимиру Гайдуку! (по секрету, блогери розповіли, що Володю називають королем Балкан!) Але це не королівська персона, а весела, комунікабельна людина і, дійсно, спеціаліст з досвідом! Як же він вдало заміняв, де це було можливо, нашого турецького гіда! От тут є до кого великі зауваження!

Взагалі, не зважаючи на те що тур новий і потребує незначних доопрацювань, емоції і враження тільки позитивні!

Дякую всій команді Аккорду за ідею і її втілення!!!

Інші відгуки Sh

Реклама
Відгуки про інші тури