Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Осінь в Парижі!

"Завжди в уявах Париж найромантичнішим був восени. Цього разу перевірено – так і є! Світить сонце чи накрапає дощик, на світанку чи в сутінках, або вночі – Париж чудовий!"

Відгук туриста Аккорд тур Sh (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 27 жовтня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

Завжди в уявах Париж найромантичнішим був восени. Цього разу перевірено – так і є! Сонце чи накрапає дощик, на світанку чи в сутінках, або вночі – Париж чудовий!

Наш маршрут тур пролягав через Польщу (Вроцлав) і Німеччину (Вюрцбург і Бамберг) – чудові колоритні, цікаві і дуже душевні міста, які самі по собі заслуговують уваги. І, завдяки оптимально складеній програмі і організації нашого гіда Романа Тарликова всі екскурсії відбулися, навіть часу вистачило випити кави і прогулятися без поспіху.

І от ми наближаємося до Франції, для багатьох з нашої групи дуже-дуже довгоочікуваної, бо коронавірус наклав свої обмеження. Як в Греції нема жодного каменю, через який би не перечепився хоч один з богів, так в Парижі нема жодного кварталу, мікрорайону, де б не відзначився хоч хтось з видатних художників, скульпторів, письменників, архітекторів, акторів і кіноакторів, політиків і відомих людей! Концентрація видатних палаців, соборів, парків і площ зашкалює!

Приємно подорожувати групою, коли інтереси у всіх співпадають! Відбулася майже вся запланована програма і я, наприкінці подорожі, в анкеті не змогла виділити найкращого гіда (це для мене вперше). Всі цікаві, дуже професійні і просто приємні в спілкуванні!

Якщо з Парижем заочно знайомий майже кожен, то Нормандія – це приємне відкриття для мене! Рекомендую усім (Руан, Довіль, Трувіль), ми провели незабутній день і повернулися в дуже піднесеному настрої.

Версаль – аналог слову розкіш. Але у мене щодо Версалю прохання до розробників сайту – точніше давати інформацію. Конкретно в нашому турі було передбачено відвідування палацу, а парки Версалю – це окремий квиток, окремий час і окремі черги. Про те, що у нас парки не передбачені я дізналась уже на виїзді в Версаль. Ну, хоч з вікон палацу побачили.

На зворотньому шляху у нас були Трір і Люксембург – це місця, де хоч раз варто побувати! Все таки хороша штука аудіо-гід. Можна і екскурсовода слухати і не стояти прив’язаним на одному місці, кожен роздивлявся що йому цікаво. І, на завершення, - Краків, завжди приємний, цікавий і затишний.

Окремо хочу відзначити наш автобус і водіїв! Мені є з чим порівнювати, у Аккорда автобуси найкращі!!! Все чисто, комфортно, все працює і водії професіонали – вищий бал!

Готелі симпатичні, сніданки хороші (а в Польщі навіть мега-розкішні) єдине що доводилося прив”язуватись до часу виселення. Взагалі в таких турах зайві 30 хвилин – недозволена розкіш, все розплановано до хвилини!

Але ж ми все встигли! Перш за все, нашому гіду Роману ще сто раз дякую! З легкістю, з гумором, з прекрасною підбіркою музики і фільмів, але все чітко, конкретно і зрозуміло, навіть тим хто проспав чи в ейфорії роздивлявся Ейфелеву вежу! Одним словом – душа групи!

Дякую за організацію і втілення ідеї!

Номінації відгука "Осінь в Парижі!"

0

Інші відгуки Sh

Календарь 25.03.2021 - відгук на тур Турецька Арабеска…
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури